Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα επίσκεψη Θεοδωρικάκου στους τραυματισμένους αστυνομικούς: Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα

Νέα επίσκεψη Θεοδωρικάκου στους τραυματισμένους αστυνομικούς: Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα
Kαλύτερα στην υγεία τους οι δύο αστυνομικοί
Σχετικά Άρθρα

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών μετέβη εκ νέου την Κυριακή 3/7 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, και επισκέφτηκε τους δύο τραυματισμένους αστυνομικούς.
Ενημερώθηκε από τους θεράποντες γιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους, ενώ νωρίτερα είχε επικοινωνία και με τους γονείς των αστυνομικών.
Κατά την έξοδο από το νοσοκομείο ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε πως «επισκεφθήκαμε ξανά με τον Αρχηγό τα δύο παλικάρια της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν τραυματιστεί. Χθες το βράδυ, έκαναν το καθήκον τους με αυτοθυσία, σώζοντας ανθρώπινες ζωές στους Αγίους Αναργύρους. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα στην υγεία τους, έχουν χειρουργηθεί και είναι πολύ δυνατοί. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν κοντά τους. Σταθήκαμε στους ανθρώπους τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα, στις συζύγους αλλά και στους γονείς τους από την Καβάλα και τα Τρίκαλα. Μιλήσαμε μαζί τους, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας».
Πρόσθεσε πως «από το χθεσινό περιστατικό βγαίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η Ελληνική Αστυνομία δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα και όπως είχα και χθες το βράδυ τη δυνατότητα να διαπιστώσω, δρα αμέσως. Βρισκόμουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, σε μία δύσκολη γειτονιά, προκειμένου να δω πως πηγαίνουν τα μέτρα αστυνόμευσης. Παρακολούθησα ζωντανά, από τον ασύρματο της Αμέσου Δράσεως, τα τεκταινόμενα. Πιστεύω ότι οι Έλληνες γνωρίζουν και πρέπει να γνωρίζουν ότι οφείλουμε πολλά στους αστυνομικούς μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης