Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ευθεία απειλή πολέμου η ανάρτηση του χάρτη από Bahçeli - Επικίνδυνη η υποτονική αντίδραση της ΝΔ

Ελληνική Λύση: Ευθεία απειλή πολέμου η ανάρτηση του χάρτη από Bahçeli - Επικίνδυνη η υποτονική αντίδραση της ΝΔ
"Η ΝΔ πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι με «χαρτοπόλεμο» δεν κάνεις εξωτερική πολιτική", τονίζει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
"Η ανάρτηση χάρτη που δείχνει μεγάλο μέρος της πατρίδας μας υπό τουρκική κατοχή από τον κυβερνητικό εταίρο του Erdogan, φασίστα Devlet Bahçeli , δεν είναι απλώς «πρόκληση» αλλά ευθεία απειλή πολέμου.
Ακόμα πιο επικίνδυνη όμως είναι η υποτονική αντίδραση της Ν.Δ., η οποία αντί να καλέσει τον πρέσβη της Άγκυρας ώστε μαζί με το διάβημα διαμαρτυρίας να του ανακοινώσουν ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος, αντιδρά διά «ανακοινώσεων»", αναφέρει η Ελληνική Λύση.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, "η ορθή αντίδραση είναι η άμεση ανακήρυξη ως personae non gratae του συνόλου των Τούρκων διπλωματών και κυβερνητικών αξιωματούχων της κυβέρνησης Erdogan–Bahçeli, εώς την ρητή αποκήρυξη του συνόλου των «διεκδικήσεων επί χάρτου».
Παράλληλα η Ελλάδα βάσει του άρθρου 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ, υποχρεούται να ζητήσει την άμεση ενεργοποίηση του άρθρου 42 παράγραφος 7 της ΕΕ και φυσικά του άρθρου 5 του ΝΑΤΟ ως απάντηση στην τουρκική απειλή".

Για ΝΔ

κυβέρνηση που επικαλείται συνεχώς το «διεθνές δίκαιο» για να κρύψει την ανυπαρξία της, οφείλει πλέον να το εφαρμόσει προς όφελος του εθνικού συμφέροντος", προσθέτει η Ελληνική Λύση.
ΝΔ πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι με «χαρτοπόλεμο» δεν κάνεις εξωτερική πολιτική.
ΥΓ: Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Δένδια έχει αποδείξει ότι είναι ικανή σε κανένα οκτάμηνο να δώσει και τιμητική πολιτογράφηση στον φασίστα Bahçeli…", καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης