Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για πτώση Antonov: Απαντήσεις για κάθε πτυχή της υπόθεσης

Ελληνική Λύση για πτώση Antonov: Απαντήσεις για κάθε πτυχή της υπόθεσης
Πριν από λίγες ημέρες αεροσκάφος του ίδιου τύπου αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την προσγείωση του σε αεροδρόμιο της Ουκρανίας, αναφέρει η Ελληνική Λύση

Απαντήσεις για κάθε πτυχή της υπόθεσης σχετικά με την πτώση του αεροσκάφους τύπου Antonov ανάμεσα στους οικισμούς Παλαιοχώρι και Αντιφίλιπποι, στο δήμο Παγγαίου Καβάλας, με κυριότερο το φορτίο που μετέφερε, ζητά η Ελληνική Λύση.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική λύση, «η πτώση του αεροσκάφους τύπου Antonov ανάμεσα στους οικισμούς Παλαιοχώρι και Αντιφίλιπποι, στο δήμο Παγγαίου Καβάλας δημιουργεί σοβαρότατα ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν. Με κυριότερο, το φορτίο που μετέφερε ένα τέτοιο αεροσκάφος, το οποίο μάλιστα κατέπεσε πλησίον κατοικημένης περιοχής θέτοντας τις ζωές δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων σε κίνδυνο.
Πως είναι δυνατόν να μην έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το είδος του φορτίου που μετέφερε το μεταγωγικό αεροσκάφος;
Υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους; Γιατί κινητοποιήθηκε ο Ειδικός λόχος Πυρηνικής- Βιολογικής- Χημικής Άμυνας στο σημείο;
Πριν από λίγες ημέρες αεροσκάφος του ίδιου τύπου αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την προσγείωση του σε αεροδρόμιο της Ουκρανίας. Το γνώριζαν οι ελληνικές αρχές;».
«Πέραν των αυτονόητων συλλυπητηρίων στις οικογένειες των θυμάτων, η Ελληνική Λύση απαιτεί απαντήσεις για κάθε πτυχή της συγκεκριμένης υπόθεσης», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης