Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Η Ελλάδα με τη ναυτιλία της μπορεί να γίνει γεωπολιτικός πόλος

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Η Ελλάδα με τη ναυτιλία της μπορεί να γίνει γεωπολιτικός πόλος
Ο κ. Βελόπουλος άσκησε επίσης κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να συσπειρώσει τον κόσμο του και όχι να κάνει προτάσεις και να απομακρύνει τους ανίκανους που κυβερνούν»

Με αναφορά στην καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ,για παράνομη παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την περιβαλλοντική αδειοδότηση,ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και υποστήριξε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων.
«Πριν από ένα χρόνο μάθαμε ότι παρακολουθούνται τα κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα, αλλά τότε δεν ακούστηκε τίποτα από τα ΜΜΕ», είπε και πρόσθεσε πως η εταιρεία που θεωρήθηκε υπεύθυνη έχει έδρα τα Σκόπια.
«Εταιρεία με έδρα στα Σκόπια, μπορεί και παρακολουθεί τηλέφωνα στην Ελλάδα. Τι κράτος είναι αυτό; Είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Γέμισε η Ελλάδα με πράκτορες και κατασκόπους».
Αναφερόμενος στις πρόσφατες πυρκαγιές είπε ότι δεν ευθύνεται η κλιματική αλλαγή και υπονόησε ότι συνδέονται με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών.
«Καταστρέψατε την Δαδιά. Και λίγο πριν την φωτιά, στις 6 Ιουλιου το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έδωσε άδεια για να στηθούν στο δάσος ανεμογεννήτριες! Δόθηκε άδεια για την κατασκευή και λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Όσες ανεμογεννήτριες υπάρχουν στην Στερεά Ελλάδα μόνο, υπάρχουν σε όλη την υπόλοιπη χώρα! Πού είχαμε φωτιές πέρυσι; Στην Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα! Η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος είναι οι δυο περιφέρειες με τον μεγαλύτερο αριθμό καμένων εκτάσεων. Πού έχουμε ανεμογεννήτριες; Στην Ηλεία, στην Λακωνία και αλλού. Ο κρατικός μηχανισμός που στήσατε και μας τον δείχνετε σε φωτογραφίες είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος. Όλοι λένε τα καλύτερα γι' αυτόν. Αλλά κανείς δεν τον έχει δει να δουλεύει. Κανείς δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει το κράτος που φτιάξατε» ανέφερε.
Ο κ. Βελόπουλος άσκησε επίσης κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να συσπειρώσει τον κόσμο του και όχι να κάνει προτάσεις και να απομακρύνει τους ανίκανους που κυβερνούν. Η ΝΔ δεν θα μπορούσε να κυβερνά αυτή την ώρα αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση. Μόνη πραγματική αντιπολίτευση είναι η Ελληνική Λύση. Έχουμε δυνατότητες», ανέφερε.
«Η Ελλάδα ελέγχει τα Logistics του πλανήτη με τη ναυτιλία της. Είναι η θαλάσσια πύλη της πρωτοβουλίας BELT AND ROAD για την Ε.Ε. Με την δημιουργία του διαύλου Αξιός - Μόραβας -Δούναβης - Μαιν - Ρήνος μπορούμε να ανατρέψουμε τα παγκόσμια γεωπολιτικά δεδομένα. Αυτό ήταν το σχέδιο της Ελληνικής Λύσης από το 2016. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να γίνει η Ελλάδα πόλος γεωπολιτικός. Το είπαμε στον πρωθυπουργό. Αλλά δεν έγινε τίποτα».
Κλείνοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατέθεσε πρόταση της Ελληνικής Λύσης για την ενέργεια.
«Είναι μια μελέτη που έχουν κάνει δέκα εμπειρογνώμονες. Και την καταθέτω γιατί υπάρχει τρόπος να πληρώνει ο Έλληνας ελάχιστα και να έχει επάρκεια ενέργειας και να μπορεί να κάνει εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Γιατί εμείς είμαστε η λύση και εσείς είστε το πρόβλημα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης