Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται ο διεθνής διασυρμός της χώρας για τις υποκλοπές

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται ο διεθνής διασυρμός της χώρας για τις υποκλοπές
Αναλυτικά η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Στην γραπτή απάντηση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην επιστολή Παπαδημούλη αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για συνέχιση του διεθνή διασυρμού της χώρας εξαιτίας των υποκλοπών.

Στον πλανήτη μιλούν για «ελληνικό Watergate»

«Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ρομπέρτα Μετσόλα, αναφέρει ότι παραβιάσεις των αρχών και αξιών που αποτελούν τη βάση του δημοκρατικού μας συστήματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές και εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία της για την παράνομη παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών και άλλων πολιτών» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Παράλληλα, προανήγγειλε πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της δράσης του παράνομου λογισμικού Predator, το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά καν να προφέρει. Η παρέμβαση Μετσόλα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες δημοσιεύματα των κορυφαίων μέσων ενημέρωσης του πλανήτη που μιλούν ανοιχτά για «Ελληνικό Watergate».

Οι ημέρες της ένοχης σιωπής τελειώνουν

Αναλυτικά η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει ως εξής:

«Τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί απεγνωσμένα να υποβαθμίσει το τεράστιο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και να θολώσει τα νερά είτε επιχειρώντας να αλλάξει την ατζέντα είτε με ακροδεξιάς κοπής θεωρίες συνωμοσίας για «εσωτερικούς εχθρούς», ο διεθνής διασυρμός του συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα».
Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ρομπέρτα Μετσόλα, αναφέρει ότι παραβιάσεις των αρχών και αξιών που αποτελούν τη βάση του δημοκρατικού μας συστήματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές και εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία της για την παράνομη παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών και άλλων πολιτών.
Παράλληλα, προανήγγειλε πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της δράσης του παράνομου λογισμικού Predator, το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά καν να προφέρει.
Η παρέμβαση Μετσόλα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες δημοσιεύματα των κορυφαίων μέσων ενημέρωσης του πλανήτη που μιλούν ανοιχτά για «Ελληνικό Watergate».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης