Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Πείτε ξεκάθαρα γιατί παρακολουθούσατε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Πείτε ξεκάθαρα γιατί παρακολουθούσατε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι άλλοι πολιτικοί παρακολουθούνται διερωτήθηκε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα

Να πει ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης γιατί παρακολουθούνταν ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης ζήτησε ο Μ. Κατρίνης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί.
«Είναι δυνατόν να αποδεχθούμε ότι πολιτικοί και πολίτες παρακολουθούνται και ότι αυτό είναι κανονικότητα» διερωτήθηκε ο κ.Κατρίνης, ο οποίος ζήτησε να προσκομιστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο φάκελος με όλα τα στοιχεία που προκάλεσαν την άρση του απορρήτου του κ. Ανδρουλάκη.
«Να αποδείξετε για ποιους λόγους παρακολουθήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στη νομιμότητα.
Μιλάμε για τη λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού του Μεγάρου Μαξίμου.
Η παράταξή μας είναι εδώ και σας λέμε ότι δεν θα επιστρέψουμε σε σκοτεινές περιόδους του παρελθόντος» ανέφερε ο κ.Κατρίνης, ο οποίος διερωτήθηκε «ποιοι άλλοι βουλευτές ή παράγοντες του πολιτικού βίου παρακολουθούνται επί των ημερών σας;».
«Δεν ρωτήσατε να μάθετε;» είπε ο κ.Κατρίνης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του ο κ.Κατρίνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια παρουσίασης της παρακολούθησης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ως ολίσθημα, λάθος, επιχειρησιακή αστοχία, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κάνει ό,τι μπορεί για να υποβαθμίσει το περιστατικό, ενώ αναφέρθηκε και στην παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη, αλλά και στις καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης