Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Μεταθέτει στο διεθνές περιβάλλον την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί οποιαδήποτε κρίση

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Μεταθέτει στο διεθνές περιβάλλον την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί οποιαδήποτε κρίση
"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετέτρεψε κάθε διεθνή κρίση που κλήθηκε να διαχειριστεί, σε τραγωδία για την Ελλάδα και τους Έλληνες", σύμφωνα με την Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα

πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά μεταθέτει την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί οποιαδήποτε κρίση στο διεθνές περιβάλλον", τονίζει η Ελληνική Λύση, με αφορμή την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, "αναφερόμενος στην αντιπολίτευση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι ποντάρουν σε διεθνείς δυσκολίες για να προκαλέσουν εγχώριες κρίσεις».
Η αλήθεια όμως είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετέτρεψε κάθε διεθνή κρίση που κλήθηκε να διαχειριστεί, σε τραγωδία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Η Ελληνική Λύση, πιστή στο χρέος της έναντι της Ελλάδας και των Ελλήνων, αντί στείρας αντιπολίτευσης, επέλεξε την συμβολή στην προάσπιση και συμφέροντος, καταθέτοντας συνεχώς προτάσεις, τεκμηριωμένες και απολύτως εφαρμόσιμες".
Προσθέτει πως "εάν η κυβέρνηση μας είχε ακούσει, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν ενεργειακά αυτάρκης και ανταγωνιστική με δεκάδες δισ. στα δημόσια ταμεία. Όταν όμως προτείναμε την προαγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου -όταν οι τιμές ήταν στο ναδίρ- αντιμετωπίσαμε την απαξίωση και την χλεύη.
Όταν απαιτήσαμε την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, καταθέτοντας μάλιστα πλήρως κοστολογημένη πρόταση για πραγματικό τείχος, ακούσαμε διαβεβαιώσεις ότι «ο Έβρος είναι θωρακισμένος». Σήμερα, επιβεβαιώνεται ότι είναι ξέφραγο αμπέλι, ενώ με την ίδια δαπάνη θα μπορούσε να είναι πλήρως θωρακισμένος.
Όταν προειδοποιούσαμε ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα έχουν καταστροφικές επιπτώσεις για την Ελλάδα, γίναμε στόχος βάναυσων συκοφαντιών. Σήμερα η Ελλάδα καταγράφει αρνητικό ρεκόρ του εμπορικού ισοζυγίου, ενώ αντίθετα η Ρωσία εμπορικό πλεόνασμα - ρεκόρ όλων των εποχών".
Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, "ο πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά μεταθέτει την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί οποιαδήποτε κρίση στο διεθνές περιβάλλον. Η ανικανότητα αυτή γίνεται πλέον επικίνδυνη, διότι ποτέ δεν άκουσε την Ελληνική Λύση, που όχι μόνον προέβλεψε τις συγκεκριμένες κρίσεις, αλλά παρέθεσε και λύσεις".
"Σήμερα, λοιπόν, αποδεικνύεται ότι υπάρχει λύση για την σωτηρία της Ελλάδας: Η Ελληνική Λύση", καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης