Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με ρήξη χιαστού ο Ανδρουλάκης - Κανονικά η ομιλία του απόψε (3/9) στο Ζάππειο

Με ρήξη χιαστού ο Ανδρουλάκης - Κανονικά η ομιλία του απόψε (3/9) στο Ζάππειο
Ο Ν. Ανδρουλάκης, παρά τον τραυματισμό του, θα μιλήσει στο Ζάππειο
Σχετικά Άρθρα

Με την ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη, ο οποίος υπέστη χθες (2/9) ρήξη χιαστού, θα ολοκληρωθούν τελικά απόψε στο Ζάππειο οι εκδηλώσεις για την 48η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, τραυματίστηκε την Παρασκευή 2/9 σε αγώνα μπάσκετ, στο οποίο συμμετείχε για λίγα λεπτά, στο γηπεδάκι που είχε στηθεί στον περίβολο του Ζαππείου. Μάλιστα εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος και βουλευτές.
Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο και επισκέφθηκε τον γιατρό για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Ο κ. Ανδρουλάκης υπέστη ρήξη χιαστού και σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή 4/9 θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Σημειώνεται ότι  μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 3/9, παρέμενε στον "αέρα" το αν θα γινόταν απόψε στο Ζάππειο η προγραμματισμένη ομιλία του, καθώς η σχετική απόφαση θα κρινόταν από τη σύσταση των γιατρών.

Εορτασμός στο Ζάππειο

Με ένα διήμερο φεστιβάλ, που ξεκίνησε χθες (2/9), όπου πρωταγωνιστές είναι οι νέοι και οι κοινωνικοί προβληματισμοί τους, γιορτάζεται φέτος η συμπλήρωση 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι το Ζάππειο, που άνοιξε τις εσωτερικές του αίθουσες και τους εξωτερικούς χώρους του για τις ανάγκες του φεστιβάλ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Οι εκδηλώσεις που οργανώνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τον εορτασμό της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρωθούν με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη το Σάββατο 3/9 στον αίθριο χώρο του Ζαππείου.
Σημειώνεται ότι στο αίθριο του Ζαππείου φιλοξενείται έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων αφιερωμένη στον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, τους σταθμούς στην άρρηκτα συνδεδεμένη ιστορία του Κινήματος και της χώρας, καθώς και την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη με έμφαση στο όραμα της για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου λειτουργούν περίπτερα για την ισότητα, την έμφυλη βία, την κοινωνική κατοικία, το περιβάλλον, τη ζωοφιλία και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ».
Ανήμερα της επετείου το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 18:30 με θεματική συζήτηση για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες , ενώ ολοκληρώνονται στις 19:30 με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.
androulakis4_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης