Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος για Πιτσιόρλα: Από την κυβέρνηση Σαμαρά η εντολή παρακολούθησης του

Τζανακόπουλος για Πιτσιόρλα: Από την κυβέρνηση Σαμαρά η εντολή παρακολούθησης του
Δεν μπορούσε να τη διακόψει ο Τσίπρας, θα υπήρχε εύλογη υποψία ότι θα ήθελε να διασώσει τους δικούς του είπε ο κ.Τζανακόπουλος

Την θέση πως η εντολή παρακολούθησης του Στ. Πιτσιόρλα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δοθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά και δεν μπορούσε να διακοπεί επί της κυβέρνησης Τσίπρα, διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Τζανακόπουλος είπε πως η εντολή για την παρακολούθηση του κ. Πιτσιόρλα αφορούσε ένα οικονομικό ζήτημα και είχε δοθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά.
Για τη χρονική διάρκεια της παρακολούθησης του κ. Πιτσιόρλα, ανέφερε ότι δεν υπήρχε υπηρεσιακή εισήγηση για να διακοπεί και συνεχίστηκε διότι σε αντίθετη περίπτωση, όπως είπε, «θα υπήρχε εύλογη υποψία ότι δήθεν ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός της χώρας, θα ήθελε να διασώσει δικούς του ανθρώπους».
Ο κ.Τζανακόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να ενημερώσει για τους λόγους παρακολούθησης των Νίκο Ανδρουλάκη και Θανάση Κουκάκη και να σταματήσει να επικαλείται «ένα ανύπαρκτο απόρρητο, που δεν ισχύει έναντι της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της βουλής».
Σημειώνεται πως σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» ο κ.Πιτσιόρλας ζητά εξηγήσεις για την παρακολούθηση του κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο που ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης