Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ) για υποκλοπές: Εφόσον υπάρχουν τεκμηριωμένες καταγγελίες να διερευνηθούν

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ) για υποκλοπές: Εφόσον υπάρχουν τεκμηριωμένες καταγγελίες να διερευνηθούν
Η κυβέρνηση επιχειρεί να συσκοτίσει την υπόθεση υποστήριξε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα

Την θέση ότι εφόσον υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες και συγκεκριμένα περιστατικά, θα πρέπει να κατατεθούν όλα και στην Βουλή και στην δικαιοσύνη και να γίνουν αντικείμενο διερεύνησης, διατύπωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο κ.Κατρίνης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση μιλούσε για χρονική επέκταση της έρευνας μια δεκαετία γενικά και αόριστα, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην πρότασή του, πέρα από την παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου κ. Κουκάκη, ζήτησε να εξεταστεί και η καταγγελία του ΚΚΕ που επεκτείνεται στην θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης».
«Άρα εφόσον υπάρχουν περιστατικά τεκμηριωμένα, βεβαίως θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο διερεύνησης, όχι όμως σε μια απόπειρα συμψηφισμού.
Φοβάμαι ότι αυτή την στιγμή η κυβέρνηση επιχειρεί να συσκοτίσει την υπόθεση.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, οι πλέον αρμόδιοι, ο τέως διοικητής της ΕΥΠ και οι υπουργοί που ήταν παρόντες προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από το απόρρητο.
Αυτό μας δημιουργεί εύλογα μια ανησυχία ότι η κυβερνητική παράταξη προσπαθεί να συγκαλύψει την υπόθεση που αφορά την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη επί θητείας της ΝΔ και από την άλλη προσπαθεί να κάνει έναν συμψηφισμό ώστε να δημιουργήσει επικοινωνιακές εικόνες και εντυπώσεις πιο πολύ για να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου» υποστήριξε ο κ.Κατρίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης