Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Εκλογές το 2023, δεν έχει σημασία εάν θα γίνουν Απρίλιο ή Ιούλιο

Οικονόμου: Εκλογές το 2023, δεν έχει σημασία εάν θα γίνουν Απρίλιο ή Ιούλιο
Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει από τη ΔΕΘ μέτρα που περιμένει να ακούσει η κοινωνία είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και ότι δεν έχει μεγάλη σημασία εάν θα γίνουν τον Απρίλιο ή τον Ιούλιο διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει από τη ΔΕΘ μέτρα που περιμένει να ακούσει η κοινωνία.
«Εκλογές θα γίνουν το 2023, το λέμε επίμονα και καθαρά.
Τον εκλογικό χρόνο δεν τον αντιμετωπίζουμε στο πλαίσιο μικροκομματικών παιχνιδιών.
Το 2023 είναι η τελευταία χρονιά της τετραετίας, αν γίνουν τον Ιούλιο ή γίνουν τον Απρίλιο πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δεν έχει μεγάλη σημασία», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Οικονόμου.
Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο, ο κ.Οικονόμου είπε πως «συζητάμε και λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει».
«Όταν γίνουν εκλογές το 2023, ο κόσμος θα λάβει όλα τα ζητούμενα για να αποφασίσει.
Ο Πρωθυπουργός θα δώσει καθαρή απάντηση για τον εκλογικό νόμο στην ΔΕΘ, στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής» υποστήριξε ο κ.Οικονόμου.

Μέτρα άμεσης ανακούφισης

Όσον αφορά τα μέτρα που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, ο κ. Οικονόμου είπε πως ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα ανακοινώσει μέτρα άμεσης ανακούφισης, αλλά και πιο μόνιμα μέτρα, σημειώνοντας πως «θα είναι μέτρα που περιμένει να ακούσει η κοινωνία».
«Θα συνεχιστεί η οριζόντια στήριξη σε όλους για τους λογαριασμούς του ρεύματος και δεν θα εξαιρεθεί κανείς από την ενίσχυση.
Στο εξής η μεγαλύτερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο θα μειώνει το ύψος της στήριξης, ενώ εάν υπάρχει μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με πέρσι θα είναι μεγαλύτερη η στήριξη.
Όσοι κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας θα έχουν μεγαλύτερο όφελος από την ενίσχυση» υπογράμμισε ο κ.Οικονόμου, αναφέροντας πως τα μέτρα στήριξης είναι τέτοια που «έχουν αποτελεσματικότητα, καθώς είναι μέτρα που αφορούν όλους, ενώ παράλληλα μας επιτρέπουν να κρατάμε εφεδρείες γιατί τα νερά είναι αχαρτογράφητα και παράλληλα να διατηρούμε την δημοσιονομική ισορροπία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης