Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Τα πολλά λόγια του πρωθυπουργού είναι «φθηνά» και δεν είναι «αληθινά»

Ελληνική Λύση για Μητσοτάκη: Τα πολλά λόγια του πρωθυπουργού είναι «φθηνά» και δεν είναι «αληθινά»
Για ακόμη μία φορά τα πολλά  ''Θα'' και τα πολλά λόγια είναι ''φθηνά'' και δεν είναι αληθινά», σημειώνει η Ελληνική Λύση

Επικριτική για την ομιλία Μητσοτάκη στη 86η ΔΕΘ εμφανίζεται η Ελληνική Λύση, που κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι, οδήγησε τη χώρα στην επισιτιστική, οικονομική και ενεργειακή κρίση.
«Σήμερα στο Βελλίδειο, ακούσαμε πολλά ‘’Θα’’ και πολλά λόγια από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο οποίος οδήγησε τη χώρα στην επισιτιστική, οικονομική και ενεργειακή κρίση.
Για ακόμη μία φορά τα πολλά  ''Θα'' και τα πολλά λόγια είναι ''φθηνά'' και δεν είναι αληθινά», σημειώνει η Ελληνική Λύση και προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός μάλιστα επέλεξε να κλείσει την ομιλία του με αναφορά στον Γιώργο Θεοτοκά. Τον λογοτέχνη, ο οποίος μετά το ταξίδι του στο Άγιο Όρος (αλήθεια ο πρωθυπουργός θα πάει ποτέ;) επεσήμανε πως τα συμπτώματα διαφθοράς και ανηθικισμού αποδίδονται σε μεταφυσικά αιτία, σε ένα γενικευμένο αίσθημα κενού, σε μια κατάσταση πνευματικής ναυτίας. Αναφορά που ταιριάζει απόλυτα στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης