Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΕΘ: Έντονος διάλογος της Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) με τον πρύτανη του ΑΠΘ για την πανεπιστημιακή αστυνομία – Videο

ΔΕΘ: Έντονος διάλογος της Νοτοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) με τον πρύτανη του ΑΠΘ για την πανεπιστημιακή αστυνομία – Videο
Η κ. Νοτοπουλου συνομίλησε με τον πρύτανη του ΑΠΘ και αναφερόμενη στα επεισόδια της Παρασκευής (16/9) τόνισε πως η κατάσταση πληγώνει την εικόνα της πόλης

Η πανεπιστημιακή αστυνομία βρέθηκε στο επίκεντρο έντονου διαλόγου, που είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου με τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου κατά τη διάρκεια περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ.
Ο κ. Παπαϊωάννου βρισκόταν στο περίπτερο Έρευνας και Καινοτομίας της 86ης ΔΕΘ.
Η κ. Νοτοπουλου συνομίλησε με τον πρύτανη του ΑΠΘ και αναφερόμενη στα επεισόδια της Παρασκευής (16/9) τόνισε πως η κατάσταση πληγώνει την εικόνα της πόλης, χαρακτηρίζοντας ντροπή την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο campus.
Του υπογράμμισε δε πως σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η αστυνομία μπορεί να απομακρυνθεί από το πανεπιστήμιο εφόσον ζητηθεί από τον πρύτανη.
Χαρακτήρισε το όλο ζήτημα πολιτικό και σημείωσε στον κ. Παπαϊωάννου πως ο ίδιος ως πρύτανης θα έπρεπε να είναι με την πλευρά των φοιτητών.
Από την πλευρά του ο πρύτανης του ΑΠΘ, σημείωσε πως το ζήτημα δεν είναι πολιτικό αλλά επιχειρησιακό της Αστυνομίας και είπε στην κ. Νοτοπούλου πως εκείνη μιλάει πολιτικά ως βουλευτής και ο ίδιος ο πρύτανης πανεπιστημίου και πως εφαρμόζει τον νόμο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης