Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Καμπανάκι» Μητσοτάκη σε υπουργούς στην Κ.Ο της ΝΔ - Τρανταχτές απουσίες Σαμαρά - Καραμανλή - Κεφαλογιάννη - Τζαβάρα

«Καμπανάκι» Μητσοτάκη σε υπουργούς στην Κ.Ο της ΝΔ - Τρανταχτές απουσίες Σαμαρά - Καραμανλή - Κεφαλογιάννη - Τζαβάρα
Ο Πρωθυπουργός έθεσε τους υπουργούς προ των ευθυνών τους και τους ζήτησε να είναι ανοικτοί στην κοινωνία και να δέχονται τα αιτήματα των βουλευτών

Στη συνεδρίαση της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε ανήμερα των 48 γενεθλίων της παράταξης είχαμε συμβολικές και καθόλα σκόπιμες απουσίες.
Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής αποφάσισαν να απόσχουν από την συνεδρίαση στέλνοντας τις προθέσεις τους στη ηγεσία του κόμματος.
Το θέμα είναι ότι το προηγούμενο βράδυ εθεάθησαν στην συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη με τις συζύγους τους οπότε δεν υπάρχει κάποια σοβαρή δικαιολογία, κάποιας δηλαδή ανειλημμένης υποχρέωσης.
Δεν πήγαν για να στείλουν μήνυμα…
Απόντες ήταν και η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κώστας Τζαβάρας οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε κόντρα με το Μέγαρο Μαξίμου για τους χειρισμούς του στο θέμα των υποκλοπών.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη, για πολλούς αποτελεί ξένο σώμα για το κόμμα ενώ ο Κώστας Τζαβαράς έχει αποφασίσει να παρατήσει την πολιτική για πάντα…
Πέραν, όμως, από τις απουσίες υπήρξαν βουλευτές που έβαλαν κατά της ηγεσίας για θέματα όπως αυτό του αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ υπουργών και απλών βουλευτών από την ίδια περιφέρεια.
Το θέμα έθεσε ο Γιάννης Λοβέρδος και συμφώνησαν πολλοί που βλέπουν υπουργούς να χαλάνε υπουργικά κονδύλια για εκδηλώσεις των υπουργείων τους στις περιφέρειες που εκλέγονται ή θέλουν να εκλεγούν.
Ο Πρωθυπουργός έθεσε τους υπουργούς προ των ευθυνών τους και τους ζήτησε να είναι ανοικτοί στην κοινωνία και να δέχονται τα αιτήματα των βουλευτών.
Παράλληλα, ζήτησε να μην είναι αλαζόνες, να είναι μετρημένοι και να μην έχουν συμπεριφορά ότι όλα έγιναν τέλεια. Τα προβλήματα της ακρίβειας και του ενεργειακού κόστους είναι υπαρκτά, τόνισε και ότι δεν πρέπει να αποτραβηχτούμε από αυτά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης