Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Με ευθύνη Μητσοτάκη η χώρα περνά οδυνηρή κρίση – Τρομακτικές ανισότητες

Τσίπρας: Με ευθύνη Μητσοτάκη η χώρα περνά οδυνηρή κρίση – Τρομακτικές ανισότητες
Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, μια προοδευτική κυβέρνηση υποστήριξε ο κ.Τσίιπρας
Σχετικά Άρθρα

Η χώρα περνά μια οδυνηρή κρίση με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 3/11 το Χαλάνδρι, όπου και συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους.
«Η χώρα δυστυχώς περνά μια οδυνηρή κρίση με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Οι ανισότητες διευρύνονται με ραγδαίους ρυθμούς ακόμα και σε περιοχές που παραδοσιακά έχουν μεσαία στρώματα.
Όταν στο Χαλάνδρι πάνω από 600 οικογένειες βρίσκονται στο κοινωνικό παντοπωλείο και εκατοντάδες άνθρωποι στο συσσίτιο αντιλαμβανόμαστε πού έχει βρεθεί η κοινωνία μας μετά από ενάμιση χρόνο τρομακτικής ακρίβειας στο ρεύμα, στα είδη βασικής κατανάλωσης.
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και για τον εμπορικό κόσμο, για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που με πολύ μεγάλη δυσκολία πλέον μπορούν να τα βγάλουν πέρα καθώς έχει μειωθεί καταλυτικά ο τζίρος τους» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας.

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι

«Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι οι μεσαίοι φτωχοί και οι φτωχοί απελπισμένοι.
Την ίδια στιγμήη λαίλαπα των γαλάζιων ακρίδων εφορμά στο δημόσιο πλούτο» ανέφερε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος επισήμανε πως «αυτές οι τρομακτικές ανισότητες δεν μπορούν να συνεχίσουν» και πως «η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή πριν ένας χειμώνας οδυνηρός έρθει σε όλη την ελληνική κοινωνία».
«Όσο γρηγορότερα έρθει μια προοδευτική κυβέρνηση για να στηρίξει με ένα πρόγραμμα στήριξης των αδύναμων και της μεσαίας τάξης, ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη τόσο το καλύτερο για όλους, για όλη την κοινωνία και τη χώρα» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης