Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού δήλωσε πως διορίστηκε σύμβουλος του Βασίλη Κικίλια.... το Υπουργείο Τουρισμού όμως την διέψευσε (ΦΩΤΟ)

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού δήλωσε πως διορίστηκε σύμβουλος του Βασίλη Κικίλια.... το Υπουργείο Τουρισμού όμως την διέψευσε (ΦΩΤΟ)
Η όλη ιστορία ξεκίνησε από τις προσωπικές αναρτήσεις της κ. Κωστοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα

Σάλος δημιουργήθηκε, αναφορικά με την εργασία της μεγάλης κόρης της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλίας Κωστοπούλου, η οποία εμφανιζόταν στο LinkedIn να εργάζεται για την ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα ως ειδική σύμβουλος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.
Κύκλοι του υπουργείο Τουρισμού ωστόσο, διαψεύδουν το γεγονός αυτό κατηγορηματικά, επισημαίνοντας ότι:
"Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν διορισμού της κας Αμαλίας Κωστοπούλου στο Υπουργείου Τουρισμού είναι απολύτως ψευδείς. Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας της κας Κωστοπούλου με το Υπουργείο Τουρισμού".
Ωστόσο, η όλη ιστορία ξεκίνησε από τις προσωπικές αναρτήσεις της κ. Κωστοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία η ίδια δήλωνε "ειδική σύμβουλος" στο υπουργείο Τουρισμού και ότι εργάζεται για την ελληνική κυβέρνηση,
αλλά δεν φαίνεται να προκύπτει έμμισθη σχέση της με το υπουργείο.
Πάντως το γεγονός ότι η κόρη της συζύγου του υπουργού Τουρισμού δηλώνει «ειδική σύμβουλος» στο υπουργείο συνιστά πολιτικό ζήτημα που χρειαζόταν απαντήσεις.
Η ίδια διαμένει στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.

ad72030172fc4c8f8ebc3ae8ea7b3b29.webp
135c9a37eab642899dbc22a59bdd2a0c_1.jpg


www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης