
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: «Εδώ και δύο εβδομάδες ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και αρνείται να απαντήσει στη Βουλή στις επίκαιρες ερωτήσεις του κ. Τσίπρα
Για «επιβεβαίωση της παρακολούθηση και από την ΕΥΠ υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη» κάνει λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας όσα ανέφερε νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με το θέμα των παρακολουθήσεων.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η άρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο δείχνει την ενοχή του». «Κανένας αθώος δεν κρύβεται»., καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
«Εδώ και δύο εβδομάδες ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και αρνείται να απαντήσει στη Βουλή στις επίκαιρες ερωτήσεις του κ. Τσίπρα για το κατά πόσο υπάρχουν πρόσωπα και υπουργοί του που εκτός από το Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ.
Είναι προφανές ότι ο κ. Οικονόμου σήμερα επιβεβαίωσε την παρακολούθηση και από την ΕΥΠ υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η άρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο δείχνει την ενοχή του. Κανένας αθώος δεν κρύβεται.»
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών