Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για υποκλοπές: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, μόνο εικασίες

Οικονόμου για υποκλοπές: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, μόνο εικασίες
Η κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλο λογισμικό είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, παρά μόνο εικασίες για το θέμα των υποκλοπών διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, ο οποίος επανέλαβε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλα λογισμικά και καμιά κρατική αρχή Ασφαλείας στην Ελλάδα δεν τα έχει χρησιμοποιήσει.
«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, εκτός από μια σειρά εικασιών, που ορισμένοι αξιοποιούν για να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Οικονόμου, επισημαίνοντας ότι με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση για τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, για την κυβερνοασφάλεια και την προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών η ελληνική πολιτεία θωρακίζεται ακόμη περισσότερο.

Αυστηρότερες προδιαγραφές

Ο κ.Οικονόμου τόνισε ότι θα υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές για να ξεκινήσει μια νόμιμη επισύνδεση πολιτικού προσώπου, υποστηρίζοντας ότι στο έξης θα πρέπει να τις εγκρίνει ο πρόεδρος της Βουλής και δυο διαφορετικοί εισαγγελείς.
«Όσο προχωρά η έρευνα της Δικαιοσύνης θα φωτίζεται κάθε πτυχή της υπόθεσης των παρακολουθήσεων και θα αποκαλύπτονται οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης» επισήμανε ο κ.Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης