Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) για υποκλοπές: Ο Μητσοτάκης είτε να δώσει πειστικές απαντήσεις είτε να παραιτηθεί

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) για υποκλοπές: Ο Μητσοτάκης είτε να δώσει πειστικές απαντήσεις είτε να παραιτηθεί
Εγκαταστάθηκε ένα σύστημα παρακολούθησης που παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης
Σχετικά Άρθρα

Είτε να δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση των υποκλοπών είτε να παραιτηθεί κάλεσε τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο ζήτημα των παρακολουθήσεων.
«Στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε ένα σύστημα διακυβέρνησης, ένα σύστημα παρακολούθησης που παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με μια καλώς εννοούμενη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Όλα αυτά, τα οποία από τον Αύγουστο δεν απαντώνται, ως στοιχεία, ως αναφορές, ως καταγγελίες, πυκνώνουν με συγκεκριμένα ονόματα.
Επτά εκατομμύρια λένε ότι στοίχισε το Predator, το πλήρωσε η ΕΥΠ και το κάλυψε μέσα από άλλες συμβάσεις.
Μεσοτοιχία με τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού στη ΣΔΑΜ, στα υπόγεια της Αγίας Παρασκευής, με συγκεκριμένα ονόματα αξιωματικών που είχαν αποσπαστεί από την Ελληνική Αστυνομία, λειτουργούσε.
Με μια κυβέρνηση που έκανε τα πάντα στην Εξεταστική Επιτροπή, βασιζόμενη στην πλειοψηφία της, τα επίμαχα πρόσωπα, τα βασικά πρόσωπα να μη τα καλέσει να καταθέσουν, ο κ. Δημητριάδης, ο κ. Λαβράνος, ο κ. Μπίτζιος» υποστήριξε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκουρλέτης.

Αναπάντητα ερωτήματα

«Έκτοτε υπάρχουν πολύ περισσότερα ονόματα.
Εδώ υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.
Τα πρόσωπα υπό παρακολούθηση χειρίζονταν μεγάλες οικονομικές υποθέσεις είτε αυτές αφορούσαν τα σκουπίδια, είτε το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, είτε το Ταμείο Ανάκαμψης.
Τι κάνει «νιάου νιάου στα κεραμίδια»;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει «νιάου νιάου στα κεραμίδια», ο οποίος έχει την απόλυτη και την πρώτη ευθύνη γι' αυτό το οποίο ζούμε.
Κατά τη γνώμη μου ένα πράγμα μπορεί να γίνει: ή απαντάει με πειστικά επιχειρήματα ή παραιτείται.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης