Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Καμία εκκρεμότητα όσον αφορά στις κύριες συντάξεις - Στόχος μας η αυτοδυναμία

Χατζηδάκης: Καμία εκκρεμότητα όσον αφορά στις κύριες συντάξεις - Στόχος μας η αυτοδυναμία
"Tο αν θα υπάρξουν συναινέσεις μετά τις εκλογές δεν εξαρτάται μόνο από μας, αλλά και από τους άλλους", ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης 
Σχετικά Άρθρα

«Δεν υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες όσον αφορά στις κύριες συντάξεις, εκτός από κάτι ελάχιστες εξαιρετικά περίπλοκες περιπτώσεις» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Κ. Χατζηδάκης, εκτιμώντας πως είναι θέμα λίγων μηνών εκκαθάριση και των επικουρικών συντάξεων.
Ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί για την κυβέρνηση για συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τόνισε πως «από το 1974 και μετά ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν οι εκλογές» και «είναι άλλο θέμα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει δικαιολογία για την επερχόμενη ήττα».
Σημείωσε ότι ο κόσμος βλέπει τις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση, πού ήταν η ανεργία, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε σειρά από τομείς και μπορεί να κάνει συγκρίσεις για το ποιος μπορεί να χειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις και ποιος όχι.

Στόχος η αυτοδυναμία


Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι η ίδια η σύνθεση της σημερινής κυβέρνησης μάρτυρα την πρόθεση του πρωθυπουργού για συγκλίσεις , καθώς αποτελείται από ευρύτερες δυνάμεις.
Ανέφερε πως «το αν θα υπάρξουν συναινέσεις μετά τις εκλογές δεν εξαρτάται μόνο από μας, αλλά και από τους άλλους. Εμείς έχουμε στόχο την αυτοδυναμία», η οποία κατά τον ίδιο, καθίσταται «περισσότερο αναγκαία στη χώρα μας από ότι για παράδειγμα στη Γερμανία που υπάρχει παράδοση συνεργασιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης