Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγριο επεισόδιο Πολάκη - Μαρκόπουλου: «Βούλωσέ το» - Η καταγγελία για τις υποκλοπές που έβαλε φωτιά

Άγριο επεισόδιο Πολάκη - Μαρκόπουλου: «Βούλωσέ το» - Η καταγγελία για τις υποκλοπές που έβαλε φωτιά
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προβαίνει σε διαρροές προς τους δημοσιογράφους
Σχετικά Άρθρα

Συνεδρίασε σήμερα 28/11 η Επιτροπή Θεσμών για τις υποκλοπές ωστόσο υπήρξαν σύμφωνα με πληροφορίες και φραστικά επεισόδια μεταξύ βουλευτών.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης επικράτησε άγρια κόντρα, ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις.
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προβαίνει σε διαρροές προς τους δημοσιογράφους, παραβιάζοντας την μυστικότητα της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις.
Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και μία επίθεση προσωπική από τον κ. Πολάκη, που φέρεται, μεταξύ άλλων, να του φώναξε «βούλωσέ το»! Υπήρξε παρέμβαση της έδρας ανακαλώντας στην τάξη τον Πολάκη.

Τι αποφασίστηκε - Οι ψήφοι 

Στην επιτροπή πάντως πραγματοποιήθηκαν και 2 ψηφοφορίες επί της διαδικασίας οι οποίες με 10 ψήφους έναντι 9 αποφασίστηκε η συνεδρίαση να είναι μυστική αλλά και να μην υπάρξει βίαιη προσαγωγή.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης πάντως και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης επικαλέστηκαν αναφορά του προέδρου της επιτροπής Θανάση Μπούρα στην ΕΥΠ προκειμένου να ταυτίσουν το Predator με αυτή.
«Είναι συγκλονιστική δήλωση», φέρεται- σύμφωνα με διαρροές της αντιπολίτευσης- να είπε ο Χάρης Καστανίδης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ωστόσο, η πλειοψηφία αντέδρασε άμεσα με τον κ. Μπούρα να ξεκαθαρίζει με διπλή δήλωση πως δεν ισχύει ο ισχυρισμός της αντιπολίτευσης με τους βουλευτές της ΝΔ να καταγγέλλουν «fake news».
Σε ό,τι αφορά τη βίαιη προσαγωγή, οι βουλευτές της πλειοψηφίας, θύμισαν στην επιτροπή τη στάση που είχε κρατήσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου στην προηγούμενη Βουλή κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχετικό αίτημα για την βίαιη προσαγωγή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας. Όπως είπε, ο Κώστας Καραγκούνης, η τέως πρόεδρος της Θεσμών, είχε αρνηθεί το αίτημα 5 φορές, δηλώνοντας πως: «η επιτροπή δεν θα παίζει με όρους δημοσιότητας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης