Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάντζος: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει καταδίκη των δύο μοντέλων διακυβέρνησης

tags :
Μάντζος: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει καταδίκη των δύο μοντέλων διακυβέρνησης
Ο κ. Μάντζος σχολίασε ότι «η συγγνώμη του πρωθυπουργού για τις παραβιάσεις της ιδιωτικότητας των επικοινωνιών δημοσιογράφων και πολιτικού αρχηγού ελέγχεται ως υποκριτική»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι «όλοι μάς θέλουν, όχι όμως για πραγματικές συνεργασίες και προγραμματικές συγκλίσεις- θέλουν τις ψήφους μας και τη δύναμή μας» και τόνισε: «Είναι ένα προσκλητήριο το οποίο δεν αφορά σε εμάς και στους ψηφοφόρους μας, οι οποίοι θέλουν να υποδηλώσουν την αλλαγή πολιτικού παραδείγματος».
Υπογράμμισε ότι «ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει καταδίκη των δύο μοντέλων διακυβέρνησης που τα τελευταία δέκα χρόνια συσσώρευσαν αδιέξοδα και προβλήματα. Η απάντησή μας είναι το πρόγραμμά μας το οποίο εκπονείται, ολοκληρώνεται και θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες».
Ο κ. Μάντζος σχολίασε ότι «η συγγνώμη του πρωθυπουργού για τις παραβιάσεις της ιδιωτικότητας των επικοινωνιών δημοσιογράφων και πολιτικού αρχηγού ελέγχεται ως υποκριτική» επισημαίνοντας: «Γιατί, ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει πολιτικές πράξεις. Όταν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση λένε ότι αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη, αλλά από εκεί και πέρα κάνουν τα πάντα για να συσκοτίσουν και να συγκαλύψουν την υπόθεση, υπάρχει ζήτημα μη ανάληψης πολιτικής ευθύνης και ανειλικρίνειας».
Επίσης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση εξακολουθεί να λειτουργεί ως τροχονόμος των συμφερόντων, αρνούμενη να ρυθμίσει, να ανακουφίσει και να πάρει μέτρα φορολογικής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Όχι μόνο αναπαράγει, αλλά δημιουργεί κοινωνικές ανισότητες» και προσέθεσε: «Ούτε αυτό είναι ανάληψη πολιτικής ευθύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης