Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/12 στην Πολωνία ο Δένδιας - Ο λόγος που δεν ταξίδεψε σήμερα (30/11)

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/12 στην Πολωνία ο Δένδιας - Ο λόγος που δεν ταξίδεψε σήμερα (30/11)

Στην έναρξη των εργασιών της ολομέλειας της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ την Πέμπτη 1/12 στην Πολωνία ο Ν. Δένδιας - Οι συναντήσεις που θα έχει

Σχετικά Άρθρα

Στο Łódź της Πολωνίας θα μεταβεί την Πέμπτη 1/12, αντί για σήμερα, Τετάρτη 30/11, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ο Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Δένδιας.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Δένδιας για έκτακτους τεχνικούς λόγους, θα μεταβεί στο Łódź της Πολωνίας ,προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ, αύριο το πρωί στις 04:30πμ.
Το αυριανό του πρόγραμμα (συμμετοχή στις εργασίες της Συνόδου των ΥΠΕΞ και διμερείς επαφές) παραμένει αναλλοίωτο.
Σημειώνεται ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο υπουργός να μεταβεί σήμερα στην Πολωνία για να συμμετάσχει στο άτυπο δείπνο εργασίας των ΥΠΕΞ με θέμα “Trust in Decline- The OSCE at a crossroads. How did we get here?”.

Στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ

Ο κ. Δένδιας την Πέμπτη θα συμμετάσχει στην έναρξη των εργασιών της ολομέλειας της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ.
Μάλιστα, όπως είναι προγραμματισμένο, στο περιθώριο τω εργασιών της Υπουργικής Συνόδου, αναμένεται να πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τους Υπουργούς Εξωτερικών, του Ουζμπεκιστάν Vladimir Norov, της Αρμενίας, Ararat Mirzoyan, του Τατζικιστάν, Sirojiddin Muhriddinovich Aslov και του Αζερμπαϊτζάν, Jeyhun Bayramov.
Στο επίκεντρο, εκτός από θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, αναμένεται να βρεθούν και ζητήματα περιφερειακού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως η κατάσταση στην Ουκρανία μετά την ρωσική εισβολή, οι εξελίξεις στην Κεντρική Ασία, τον Καύκασο και την Ανατολική Μεσόγειο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης