Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Καζακστάν στις 4-5/12 ο Δένδιας – Σειρά συναντήσεων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Στο Καζακστάν στις 4-5/12 ο Δένδιας – Σειρά συναντήσεων με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων
Οι συναντήσεις που θα έχει τη Δευτέρα 5/12 ο  Ν . Δένδιας στο Καζακστάν
Στο Καζακστάν (Αστάνα) μεταβαίνει την Κυριακή 4/12 ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων με ανώτατους αξιωματούχους.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 5/12 ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Καζακστάν, Kassym-Jomart Tokayev.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν, Mukhtar Tileuberdi.
Με το πέρας των συνομιλιών, οι δύο Υπουργοί αναμένεται να υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας των Διπλωματικών Ακαδημιών.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Διοικητή του «Astana International Financial Center», Kairat Kelimbetov.

Στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι συζητήσεις μεταξύ άλλων, θα έχουν ως αντικείμενο, την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς, καθώς και θέματα παγκόσμιου και περιφερειακού ενδιαφέροντος.
Η επίσκεψη στο Καζακστάν, προστίθεται σε μια σειρά συναντήσεων του Υπουργού εξωτερικών με ομολόγους του από κράτη της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου, οι οποίες έλαβαν χώρα στην Πολωνία στο πλαίσιο της Υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης