Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα Τίρανα αύριο 6/12 ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων - Συναντήσεις με Rama και Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Στα Τίρανα αύριο 6/12 ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων - Συναντήσεις με Rama και  Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο
Μεθαύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο (στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται στα Τίρανα.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.
Στις 18:45 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας Lindita Nikolla και στις 19:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Bajram Begaj.
Το βράδυ στις 20:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας Edi Rama. Στη συνέχεια θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο κ. Rama.
Μεθαύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης