Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Όσο πλησιάζει η ήττα στις εκλογές, η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Όσο πλησιάζει η ήττα στις εκλογές, η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της
 Για αισχροκέρδεια Μητσοτάκη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το ακριβό ρεύμα
«Παντού στην Ευρώπη καταγράφονται θεαματικές πτώσεις στην τιμή του ρεύματος, αλλά η χώρα μας για 15η ημέρα διατηρεί το πιο ακριβό ρεύμα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας πως «η κατάσταση δεν πάει άλλο» και «η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «Ενώ η τιμή του φυσικού αερίου έχει επιστρέψει στα επίπεδα πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, στην Ελλάδα το ρεύμα ανεβαίνει. Παντού στην Ευρώπη καταγράφονται θεαματικές πτώσεις στην τιμή του ρεύματος, αλλά η χώρα μας για 15η ημέρα διατηρεί το πιο ακριβό ρεύμα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, η διαφορά με τις αμέσως επόμενες χώρες, Βουλγαρία και Ρουμανία, υπερβαίνει τα 30 ευρώ».
Συμπληρώνει δε, πως «οι πολίτες δεν πληρώνουν αυτή την κατάσταση μόνο στους λογαριασμούς με την επιδότηση της αισχροκέρδειας, γιατί παράλληλα καταγράφονται αυξήσεις έως και 35% στα ράφια των σούπερ μάρκετ».
«Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Όσο πλησιάζει η ήττα στις εκλογές που έρχονται, η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης