Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα έκπληξη (;) από Α. Τσίπρα με τον Νίκο Παππά του Παναθηναϊκού στο δήμο Αθηναίων – Όλο το παρασκήνιο στο ΒΝ

Νέα έκπληξη (;) από Α. Τσίπρα με τον Νίκο Παππά του Παναθηναϊκού στο δήμο Αθηναίων – Όλο το παρασκήνιο στο ΒΝ
O Νίκος Παππάς έχει άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση
Σχετικά Άρθρα
Mετά την Πόπη Τσαπανίδου η οποία ήταν μία μεγάλη μεταγραφή για τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένης της αποδοχής που υπάρχει στο πρόσωπό της δημοσιογράφου, ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πηγές θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα μία νέα έκπληξη.
Αυτή του διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναικό και έχει εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή του απέναντι στην κυβερνητική πολιτική και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υποψηφιότητα Παππά δεν θα έχει να κάνει με την κεντρική πολιτική σκηνή, δηλαδή δεν προορίζεται για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για το δήμο της Αθήνας.

Θα υπάρξει στήριξη από όλους τους φιλάθλους του Παναθηναικού


Έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του δημάρχου Αθήνας και ότι το ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν σκεφτεί καλά το ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας που θα τους ενώσει και που θα μπορεί να είναι κερδοφόρα απέναντι στον κ.Μπακογιάννη.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτή η υποψηφιότητα είναι ο διάσημος μπασκετομπολίστας Νίκος Παππάς, ο οποίος να πούμε στην τρέχουσα περίοδο είναι και αθλητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκού και απολαμβάνει αποδοχή από τον κόσμο των φιλάθλων και των Αθηναίων.
Μία άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι ο Νίκος Παππάς έχει άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση. Ειδικά στο θέμα του ΟΑΚΑ, για το οποίο η κυβέρνηση ενώ έχει τάξει, δεν έχει δρομολογήσει την παραχώρησή του στη ΚΑΕ Παναθηναϊκός με συνέπεια οι σχέσεις Γιαννακόπουλου-κυβέρνησης να είναι σε ψυχρό επίπεδο.
Παρόλα αυτά, όμως, θα πρέπει να θέσουμε και άλλη μία παράμετρο. Ο Κ. Μπακογιάννης έχει θέσει τα θεμέλια για τη δημιουργία γηπέδου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού όπου αφεντικό εκεί είναι ο Γιάννης Αλαφούζος…

Διακομματική στήριξη σε Παππά

Αυτό που γνωρίζουμε ως τώρα είναι η θέληση του Νίκου Παππά να κατέλθει για το δήμο της Αθήνας ως ανεξάρτητος υποψήφιος και μετά να στηριχτεί από τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα και μάλλον το ίδιο προσανατολίζεται και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Και όχι μόνο. Επειδή, ο Νίκος Παππάς έχει αποδοχή από ένα ευρύ σύνολο, μην ξαφνιαστείτε αν υποστηριχτεί και από κεντροδεξιούς παράγοντες που δεν έχουν καθόλου καλή σχέση με τον κ. Μπακογιάννη.
Αυτή η συνεργασία σε αυτοδιοίκητο επίπεδο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, τονίζουν πολιτικοί παράγοντες, ίσως αποτελέσει προάγγελο για νέες συνεργασίες σε δήμους-περιφέρειες ενόψει των εκλογών τον Οκτώβριο του 2023 αλλά και σε κυβερνητικό επίπεδο, ενδεχομένως.
Πάντως, αν ο δήμος περάσει σε κεντροαριστερά χέρια, θα είναι μία μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης