Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γαλάζιες μεθοδεύσεις: Η διαφθορά στους Βουλευτές της ΝΔ, το ξήλωμα Ράμμου στην ΑΑΔΕ και το αφήγημα Erdogan που «πουλάει»

Γαλάζιες μεθοδεύσεις: Η διαφθορά στους Βουλευτές της ΝΔ, το ξήλωμα Ράμμου στην ΑΑΔΕ και το αφήγημα Erdogan που «πουλάει»
Στη ΝΔ ψάχνουν να βρουν νέα στελέχη και άφθαρτα στην πολιτική για να μπουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια
Σχετικά Άρθρα
Οι περιπτώσεις Πάτση, Χειμάρα, Ευθυμίου, Σπυράκη αλλά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου συνιστούν παραδείγματα διαφθοράς του ευρύτερου πολιτικού συστήματος αλλά σίγουρα στιγματίζουν την Νέα Δημοκρατία.
Γι’ αυτό στη ΝΔ ψάχνουν να βρουν νέα στελέχη και άφθαρτα στην πολιτική για να μπούνε στα γαλάζια ψηφοδέλτια.
Έτσι θα έχουν το κεφάλι τους σίγουρο για το παρελθόν τους καθενός.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση τα ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν μάλλον τον επόμενο μήνα, τον Φεβρουάριο.
Η ένταξη των νέων στελεχών δεν θα επηρεάσει και τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές αφού δεν θα έχουν δυνατούς αντιπάλους.

Μεθοδεύσουν ξήλωμα και αποδυνάμωση του Χρ.Ράμμου

Στο μέτωπο των παρακολουθήσεων, το Μέγαρο Μαξίμου μεθοδεύει την αλλαγή ηγεσίας στην ΑΑΔΕ καθώς ο Χρήστος Ράμμος, παρόλο που τον πρότειναν από την κυβέρνηση, προχώρησε σε μία κίνηση «επικίνδυνη» γι’ αυτούς όπως ο έλεγχος των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για να δουν σε ποιους λογαριασμούς έχουν γίνει «νόμιμες» επισυνδέσεις.
Μέσα στην εβδομάδα, στη Βουλη θα έχουμε ψηφοφορία για την αντικατάσταση σε κάποια μέλη του ΔΣ της ΑΑΔΕ.
Η αντικατάσταση των μελών με πρόσωπα που θα ήθελε να είναι της εμπιστοσύνης του Μαξίμου ώστε να ξεπεραστεί η αυτονομία του Χρήστου Ράμου.
Ο ορισμός των τριών νέων μελών μιας Ανεξάρτητης Αρχής απαιτεί πλειοψηφία 3/5 του προεδρείου της Βουλής, με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία να αναζητά «συμμάχους» για να περάσει την πρότασή της και ένας από αυτούς τους συμμάχους ίσως είναι η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Επιστροφή γλυπτών με σκληρό δανεισμο και εγγυήσεις

Στην κυβέρνηση δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην θετική έκβαση για τα γλυπτά του Παρθενώνα.
Ήδη ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης παραδέχεται συζητήσεις με τους υπευθύνους του Βρετανικού Μουσείου. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για δανεισμό γι’ αυτό και, η αξιωματική αντιπολίτευση, έσπευσε αμέσως να καταδείξει την διαφορά διότι δεν μιλάμε για επιστροφή των γλυπτών αλλά για δανεισμό και μάλιστα με «βαριές» εγγυήσεις κάποιο άλλο αρχαίο κειμήλιο εφάμιλλης αξίας και συμβολισμού.

Νέο αφήγημα με Erdogan διότι πουλάει…

Στα της προεκλογικής προετοιμασίας, στη ΝΔ εκτός από τα ψηφοδέλτια, δουλεύουν και την προεκλογική καμπάνια η οποία θα κινηθεί στο μοτίβο «Το είπαμε, το κάναμε» με σκοπό να παρουσιάσουν βασικά νομοσχέδια που θα κινούνται γύρω από την φορολογία, το ψηφιακό κράτος, την δημόσια υγεία, την εσωτερική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική και άμυνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να αναδειχθεί η εξωτερική πολιτική και η θέση της Ελλάδας διεθνώς αλλά στρατιωτικά.
Το Μαξίμου θέλει να δώσει μία εθνική χροιά στην καμπάνια της γιατί έχει αποδειχτεί ότι η επίκληση των ελληνοτουρκικών και η κόντρα με τον «Erdogan πουλάει».

Mαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης