Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητρακόπουλος: Πιθανή νέα συμπληρωματική απολογία της Εύας Καϊλή στον ανακριτή

Δημητρακόπουλος: Πιθανή νέα συμπληρωματική απολογία της Εύας Καϊλή στον ανακριτή
Ενώπιον των ανακριτικών αρχών ο πατέρας της κας.Καϊλή και ο σύντροφος της Francesco Giorgi
Σχετικά Άρθρα
Για το σενάριο μιας νέας συμπληρωματικής απολογίας της Εύας Καϊλή ενώπιον των ανακριτικών αρχών για το σκάνδαλο του Qatargate έκανε λόγο ο συνήγορος της Μ. Δημητρακόπουλος.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Δημητρακόπουλος είπε πως αργά χθες Τρίτη 10/1 το βράδυ ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την ίδια την ευρωβουλευτή ότι είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα Τετάρτη 11/1 να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία, χωρίς πάντως να γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της, αφού, όπως είπε, το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό από το ελληνικό και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν γνώση των αδικημάτων για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.
Σύμφωνα με τον κ.Δημητρακόπουλο, εντός της ημέρας θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών και ο Αλέξανδρος Καϊλής, πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, και ο σύντροφος της Francesco Giorgi.
Όσον αφορά το πότε θα γίνει η ακρόαση για το εάν θα συνεχιστεί ή όχι η προφυλάκιση της κας.Καϊλή, ο κ.Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι αυτή θα γίνει είτε στις 19 είτε στις 20 Ιανουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης