Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Προσκολλημένος στα ψέματα ο Τσίπρας – Το έργο του αρκετά καλλιτεχνικό, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέους

Χατζηδάκης: Προσκολλημένος στα ψέματα ο Τσίπρας – Το έργο του αρκετά καλλιτεχνικό, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέους
Τι αναφέρει ο Κ. Χατζηδάκης για τον  Α. Τσίπρα
Σχετικά Άρθρα
«Είτε με τα βίντεο που βγάζει για τους νέους, είτε χωρίς αυτά, ο κ. Τσίπρας παραμένει ίδιος! Προσκολλημένος στα ψέματα, στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στις κούφιες υποσχέσεις! Αφού "στέγασε" στο προηγούμενό του βίντεο τους νέους με μεγάλα λόγια, τώρα τους βρίσκει και δουλειές, κουνώντας παράλληλα το δάχτυλο στην κυβέρνηση», τονίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κ. Χατζηδάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως αναφέρει κ. Χατζηδάκης, «κατηγορεί ο κ. Τσίπρας την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που έχει μειώσει την ανεργία στο 11,4% από 17,5%, που την παρέδωσε ο ίδιος.
Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που εισήγαγε μια σειρά από νέες άδειες για τους εργαζόμενους γονείς (πληρωμένη γονική άδεια 2 μηνών και για τους 2 γονείς, άδεια πατρότητας, επέκταση της άδειας μητρότητας και στον ιδιωτικό τομέα).
Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που θέσπισε και ξεκίνησε να εφαρμόζει την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, η οποία είναι η πιο ουσιαστική εγγύηση για τον σεβασμό του ωραρίου και των υπερωριών των εργαζομένων.
Κατηγορεί ο κ. Τσίπρας μια κυβέρνηση που δεν έχει απλώς αυξήσει, αλλά πολλαπλασιάσει τους ρυθμούς των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) σε σχέση με τη δική του περίοδο.
Προσέξτε όμως επίσης τι άλλο κάνει ο κ. Τσίπρας: Θέλοντας να υποτιμήσει ότι τα τελευταία τριάμισι χρόνια δημιουργήθηκαν 245 χιλιάδες πρόσθετες θέσεις εργασίας, υποστηρίζει ότι όλοι αυτοί οι άνεργοι που βρήκαν δουλειά -σε μεγάλο ποσοστό νέοι στην ηλικία- το κατάφεραν με μέσο και, μάλιστα, στον ιδιωτικό τομέα. Λέει, δηλαδή, σε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους ότι η γνώση τους και η προσωπικότητά τους δεν έχουν καμιά αξία και ότι το μόνο που τους έσωσε ήταν ότι είχαν κάποιον "κολλητό". Αν δεν είναι αυτό υποτίμηση της προσωπικότητάς τους, τότε τι είναι;».
«Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να συνεχίσει το έργο του: Αρκετά καλλιτεχνικό, αλλά παντελώς αδιάφορο για τους νέους», καταλήγει ο υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης