Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μηταράκης: Στη ΝΔ δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει φιλοβασιλικό θέμα - Δεν θα παραστώ στην κηδεία

Μηταράκης: Στη ΝΔ δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει φιλοβασιλικό θέμα - Δεν θα παραστώ στην κηδεία
Ο Νότης Μηταράκης διευκρίνισε ότι δεν θα παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Σχετικά Άρθρα

Σαφή θέση όσον αφορά τις αντιδράσεις εντός της ΝΔ σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έλαβε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.
Όπως είπε, μιλώντας στο Open- ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν αποτελεί πολιτικό ζήτημα ξεκαθαρίζοντας σε κάθε τόνο πως «φιλοβασιλικό θέμα στη Νέα Δημοκρατία δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει». Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν θα παραστεί στην κηδεία ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση το έλυσε το θέμα πολύ γρήγορα.

Μετανασευτικό και Τουρκία

Εξάλλου, ο κ. Μηταράκης αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό αλλά και τη στάση της Τουρκίας.
«Υπάρχει ένα θέμα συμπεριφοράς της Τουρκίας, δεν τηρεί την Κοινή Δήλωση του 2016. Η Τουρκία είναι μια ασφαλής χώρα και βλέπουμε μια επιθετική συμπεριφορά ακόμη και στην αλιεία. Αυτά τα θέματα τα θέτουμε πάντα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και περιμένουμε από την Ευρώπη να αντιδράσει.
Έχουμε μεγάλη διαφορά στο μεταναστευτικό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν περάσει 1.000.000 μετανάστες. Εμείς επεκτείνουμε τον φράχτη του Έβρου, μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ και συνεχίζουμε τη φύλαξη των συνόρων μας. Όποιος βοηθάει ανθρωπιστικά, πολύ καλά κάνει και συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ. Όποιος συμμετέχει σε κύκλωμα λαθροδιακίνησης που φέρνει παράνομα κόσμο στην Ελλάδα, είναι ποινικό αδίκημα. Η Ελλάδα δεν παραβιάζει ποτέ το Διεθνές Δίκαιο» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης