Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κηδεία Κωνσταντίνου: Τα «γαλάζια» στελέχη που θα παραστούν

Κηδεία Κωνσταντίνου: Τα «γαλάζια» στελέχη που θα παραστούν
Η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρό της, Παναγιώτη Πικραμμένο, αλλά και την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη
Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα δώσουν το παρών περίπου 190 άτομα, εκ των οποίων οι 130 έχουν έρθει από το εξωτερικό.
Η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρό της, Παναγιώτη Πικραμμένο, αλλά και την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.
Στην κηδεία το «παρών» αναμένεται να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι διαφώνησε με την απόφαση της κυβέρνησης να κηδευτεί ως ιδιώτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία Σαμαρά.
Ακόμη, στην κηδεία θα παραστεί ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, καθώς και ο περιφερειάρχης Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, ως εκ του θεσμικού του ρόλου.
Το παρών στη Μητρόπολη θα δώσει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, η σύζυγος του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδης,- ο οποίος απουσιάζει βρίσκεται στο Κουβέιτ - η κα Ευγενία Μανωλίδου.
Στην κηδεία θα βρίσκεται η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία είναι βαφτισιμιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όπως επίσης και οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Περικλής Μαντάς, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης