Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κηδεία Κωνσταντίνου: Στη Μητρόπολη Αθηνών το ζεύγος Σαμαρά και η Ασημακοπούλου

Κηδεία Κωνσταντίνου: Στη Μητρόπολη Αθηνών το ζεύγος Σαμαρά και η Ασημακοπούλου
Στη Μητρόπολη Αθηνών και  η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία είναι βαφτισιμιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Στη Μητρόπολη Αθηνών και συγκεκριμένα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι διαφώνησε με την απόφαση της κυβέρνησης να κηδευτεί ως ιδιώτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία Σαμαρά, για το "τελευταίο αντίο".
Μαζί του και οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Περικλής Μαντάς, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.
Νωρίτερα, στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία είναι βαφτισιμιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Επίσης, στη Μητρόπολη βρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος και ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.
asimakopoyloy_1.JPG
Σημειώνεται ότι το λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου θα διαρκέσει έως τις 11:00 (παρατάθηκε κατά μισή ώρα λόγω της προσέλευσης του κόσμου) ενώ βάσει του προγραμματισμού, η εξόδιος ακολουθία θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ενώ θα συμμετάσχουν και οι συνοδικοί αρχιερείς - μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης