Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας για το θέμα του νεκρού κοριτσιού στον Έβρο

Πέτσας: Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας για το θέμα του νεκρού κοριτσιού στον Έβρο
Είναι απαράδεκτο, είτε πολιτικές δυνάμεις είτε πρόσωπα μεμονομένα να υιοθετούν αμέσως τέτοια κατασκευασμένα ζητήματα για να πλήξουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και να εκμεταλλευτούν κάποια μικροπολιτικά οφέλη στο εσωτερικό δήλωσε ο κ. Πέτσας
Σχετικά Άρθρα
Κάποιοι υιοθέτησαν άκριτα το κατασκευασμένο δημοσίευμα εναντίον της Ελλάδας για το νεκρό κορίτσι στον Έβρο, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.
"Είναι απαράδεκτο, είτε πολιτικές δυνάμεις είτε πρόσωπα μεμονομένα να υιοθετούν αμέσως τέτοια κατασκευασμένα ζητήματα για να πλήξουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και να εκμεταλλευτούν κάποια μικροπολιτικά οφέλη στο εσωτερικό.
Είναι απαράδεκτο, πρέπει να απομονώνεται και πρέπει όλοι να ζητήσουν συγγνώμη, με πρώτον τον κ.Τσίπρα.
Είχε ήδη βγάλει το συμπέρασμά του, είχε καταδικάσει την Ελλάδα και προσπαθούσε να αποκτήσει οποιοδήποτε μικροπολιτικό όφελος από αυτό το θέμα που είναι εθνικό", πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη Θεοδωρικάκου στον Έβρο, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι "επεκτείνουμε τον φράχτη για να θωρακίσουμε τα συνορά μας" και πως "πάνω από 1.000 διακινητές έχουν συλληφθεί το 2022".
Για τις απειλές Erdogan εναντίον του πρωθυπουργού, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι "η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν.
Όλοι μας δίνουμε τις απαντήσεις απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις με μία λέξη: Εμείς δεν υποχωρούμε στα δικά μας κυριαρχικά δικαιώματα.
Και στην κυριαρχία μας είμαστε ενωμένοι, μία γροθιά.
Άρα, η ασπίδα μας είναι η ενότητά μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, οι Διεθνείς μας συμμαχίες, το Διεθνές δίκαιο.
Δεν πρόκειται ποτέ να ετεροπροσδιοριστούμε από οποιαδήποτε απειλή".
Για την αύξηση στον κατώτατο μισθό, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι "ο κατώτατος μισθός και οι μισθοί θα αυξηθούν.
ταν δέσμευση του πρωθυπουργού και οι δεσμεύσεις του από το 2019 έως το 2023 τηρήθηκαν όλες.
Έτσι και η δέσμευση για την επόμενη περίοδο είναι ότι πρέπει να αυξηθούν οι μισθοί".

"Είναι κτήμα του Πρωθυπουργού όλα τα θέματα της οικονομίας, φαίνεται από τις τοποθετήσεις του, έχει άποψη όχι μόνο για τα μακροοικονομικά αλλά για τα πολύ απλά καθημερινά πράγματα που απασχολούν τους πολίτες, κατώτατος μισθός, συντάξεις, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα.
Ο Πρωθυπουργός ζητάει πραγματική δύναμη από τον κόσμο που είναι η αυτοδύναμη εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κάνει όλα αυτά τα οποία λέμε πράξη.

Οι καλύτεροι μισθοί περνούν μέσα από την εμπιστοσύνη.
Ο πρωθυπουργός εμπνέει εμπιστοσύνη στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω σε αυτήν την εμπιστοσύνη θα χτίσουμε τους καλύτερους μισθούς", πρόσθεσε.
Για τις εκλογές και ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι "είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξει άνετη αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι ευρύτερες συναινέσεις μπορούν να διαμορφωθούν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά όχι πριν μιλήσει ο ελληνικός λαός.
Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης