Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαράζ επισκέψεων Μητσοτάκη με φόντο τις εκλογές– Στην Τανάγρα σήμερα, στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 25/1

Μπαράζ επισκέψεων Μητσοτάκη με φόντο τις εκλογές– Στην Τανάγρα σήμερα, στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 25/1
Στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
Μπορεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να κρατά ακόμη τα κλειστά τα χαρτιά του για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών που τις τοποθετεί την Άνοιξη, ωστόσο έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τις περιοδείες και επισκέψεις του, ενώ ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι το στοίχημα της δεύτερης τετραετίας της κυβέρνησής του, σε περίπτωση που αναδειχθεί η ΝΔ νικητής στις κάλπες που θα στηθούν, θα είναι οι καλύτεροι μισθοί.
Άλλωστε, με το βλέμμα στραμμένο στις επικείμενες εθνικές εκλογές - το βασικό σενάριο μιλάει για εκλογές στις 9 Απριλίου και επαναληπτικές στις 7 ή 14 Μαΐου – ο κ. Μητσοτάκης προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα σειρά θεματικών συνεντεύξεων και μάλιστα, χθες (23/1), παραχώρησε την πρώτη με θέμα την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας. Στόχος δεν είναι άλλος από την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου, αλλά και τη σκιαγράφηση των στόχων της επόμενης τετραετίας.

Στην Τανάγρα

Σήμερα, Τρίτη 24/1, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην τελετή παράδοσης των έργων Ασφαλείας Προμηθειών και Πληροφοριών (SSI - Security of Supply and Information) και του 5ου αεροσκάφους F-16 VIPER στην Πολεμική Αεροπορία, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας.

Διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο (25-26/1)

Αύριο, Τετάρτη 25/1, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Ηράκλειο Κρήτης, συνοδευόμενος από ευρύ υπουργικό κλιμάκιο.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος και στο υπό κατασκευή νέο διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι, θα παρουσιάσει το περιφερειακό σχεδιασμό για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κρήτης, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοικτή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Την Πέμπτη 26/1 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα περπατήσει στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ θα επισκεφτεί και τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης