Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τηλεοπτικές άδειες: Ομόφωνα αθώος ο Λευτέρης Κρέτσος

Τηλεοπτικές άδειες: Ομόφωνα αθώος ο Λευτέρης Κρέτσος
Σύμφωνη με την απόφαση ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία νωρίτερα είχε προτείνει την αθώωση του Λευτέρη Κρέτσου, του Ιωάννη Καλογρίτσα και των άλλων 5, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών
Αθωώθηκαν ομόφωνα ο πρώην γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του Χρήστου Καλογρίτσα και τα πέντε μέλη της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΣΤ´ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.
Σύμφωνη με την απόφαση ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία νωρίτερα είχε προτείνει την αθώωση του Λευτέρη Κρέτσου, του Ιωάννη Καλογρίτσα και των άλλων 5, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.
«Η επιτροπή δε βεβαίωσε συγκεκριμένο ψευδές πραγματικό περιστατικό. Έκρινε με συγκεκριμένα μέσα που είχε στη διάθεση της, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχε καθοδήγηση από τη Grant Thornton. Είχε διασφάλιση πως εάν δεν καταβληθεί η πρώτη δόση θα κηρυχθεί έκπτωτη η εταιρεία όπως και έγινε. Δεν συντρέχει δόλος των κατηγορουμένων. Δεν αποδείχθηκε ότι υπήρχε εκ μέρους τους γνώση βεβαίωσης ψευδών πραγματικών περιστατικών. Να κηρυχθούν αθώοι οι κατηγορούμενοι» είπε η εισαγγελέας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης