Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ένταση μεταξύ Τσίπρα και Τασούλα στη Βουλή για το «βλαξ»: «Σκεφτείτε τις εκφράσεις σας»

Η ένταση μεταξύ Τσίπρα και Τασούλα στη Βουλή για το «βλαξ»: «Σκεφτείτε τις εκφράσεις σας»
Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης
Σχετικά Άρθρα
Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, και του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώτου στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης.
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος διαρκώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Προτιμήσατε να παριστάνετε τον πρωθυπουργό μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας παρά να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν με τόλμη. Μου θυμίζει το παλιό πρωτοσέλιδο "ένοχος ή βλαξ" και επιλέξατε αυτοβούλως τη δεύτερη εκδοχή». Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο κ. Τασούλας: «Κύριε πρόεδρε, να σκεφτείτε αυτές τις εκφράσεις, είναι άλλης τάξεως. Άλλο πολιτική αντιπαράθεση…».
Η παρέμβαση του κ. Τασούλα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Τσίπρα, ο οποίος είπε σε έντονο ύφος: «κύριε πρόεδρε της Βουλής, επιχειρήσατε επί μέρες να μείνουν όλα στο σκοτάδι! Δεν θα επιχειρήσετε να λογοκρίνετε και την πολιτική μου παρουσία, την πολιτική μου τοποθέτηση από το βήμα της Βουλής! Σας παρακαλώ λοιπόν, να με προστατεύσετε από την οχλαγωγία!».
«Για να σας προστατεύσω το είπα αυτό» απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης