Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για πρόεδρο ΑΔΑΕ: Είναι ένας δημόσιος υπάλληλος σε υψηλόβαθμη θέση

Γεωργιάδης για πρόεδρο ΑΔΑΕ: Είναι ένας δημόσιος υπάλληλος σε υψηλόβαθμη θέση
«Δικαστής είναι ο κ. Ντογιάκος», ενώ ο κ. Ράμμος είναι ένας «πρώην δικαστής, νυν δημόσιος υπάλληλος», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης
Επίθεση εναντίον του επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών στη διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ έκανε λόγο για έναν «δημόσιο υπάλληλο σε μία υψηλόβαθμη θέση», λέγοντας ότι «δικαστής είναι ο κ. Ντογιάκος», ενώ ο κ. Ράμμος είναι ένας «πρώην δικαστής, νυν δημόσιος υπάλληλος».
«Είναι προφανές ότι όλο αυτό το έστησαν από κοινού, είναι προφανές ότι το έχουν κάνει με ένα τέτοιο τρόπο, ώστε να προσπαθήσουν να μην έχουν τις συνέπειες του νόμου για το απόρρητο της ΕΥΠ», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ανέφερε δε, πως ο κ. Τσίπρας γνώριζε «τα ονόματα ενάμιση μήνα πριν», και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που έχει στήσει ένα «ρυπαρό δίκτυο», έχοντας σπάσει «το απόρρητο της ΕΥΠ».
Ο υπουργός Ανάπτυξης συνεχίζοντας σημείωσε ότι «η πραγματική στημένη ιστορία κατά της Δημοκρατίας είναι αυτή: ότι σπάνε το απόρρητο της ΕΥΠ, με επίορκους υπαλλήλους είτε από την ΕΥΠ είτε από την ΑΔΑΕ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης