Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσαπανίδου: Να δώσει απαντήσεις ο Θεοδωρικάκος για τις σχέσεις αξιωματούχων της ΕΛΑΣ με τον υπόκοσμο

Τσαπανίδου: Να δώσει απαντήσεις ο  Θεοδωρικάκος για τις σχέσεις αξιωματούχων της ΕΛΑΣ με τον υπόκοσμο
Απαντήσεις από τον Τ. Θεοδωρικάκο ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
Απαντήσεις από τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, για τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις ανώτατων αξιωματούχων της ελληνικής αστυνομίας με ανθρώπους του υποκόσμου ζητά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. , Πόπη Τσαπανίδου.
"Γιατί καθυστέρησε επί μήνες να στείλει τους επίορκους στη δικαιοσύνη, ενώ αναβαθμίζει κατηγορούμενους αξιωματικούς; Γιατί κωλυσιεργεί την υπόθεση της κάθαρσης στην ΕΛ.ΑΣ, που ξεκίνησε με τη ευρεία έρευνα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Greek Mafia;", τονίζει, και καταλήγει λέγοντας "ποιον προστατεύει τελικά το υπουργείο; Τον πολίτη πάντως, όχι".
Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Π. Τσαπανίδου:
"Οι αποκαλύψεις για τις σχέσεις ανώτατων αξιωματούχων της ελληνικής αστυνομίας με ανθρώπους του υποκόσμου σοκάρουν. Αναμένουμε απαντήσεις από τον κ. Θεοδωρικάκο.
Γιατί καθυστέρησε επί μήνες να στείλει τους επίορκους στη δικαιοσύνη ενώ αναβαθμίζει κατηγορούμενους αξιωματικούς;Γιατί κωλυσιεργεί την υπόθεση της κάθαρσης στην ΕΛ-ΑΣ, που ξεκίνησε με τη ευρεία έρευνα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Greek Mafia; Ποιον προστατεύει τελικά το υπουργείο; Τον πολίτη πάντως, όχι".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης