Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Ισραήλ ο Δένδιας – Σειρά συναντήσεων για την εμβάθυνση της συνεργασίας

Στο Ισραήλ ο Δένδιας – Σειρά συναντήσεων για την εμβάθυνση της συνεργασίας

Η πρώτη επίσκεψη Ευρωπαίου Υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στη χώρα στις 29 Δεκεμβρίου 2022

Συνάντηση με τον Ισραηλινό Υπουργό Εξωτερικών, Eli Cohen, θα έχει ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.
Ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ θα έχει σειρά συναντήσεων, στη διάρκεια των οποίων οι θα επικεντρωθούν στην εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ σε ευρύ φάσμα τομέων, όπως στους τομείς της ενέργειας, των επενδύσεων και της άμυνας, καθώς και στο πλαίσιο τριμερών σχημάτων συνεργασίας. Επιπλέον, οι συνομιλίες αναμένεται να καλύψουν διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις , συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Συνάντηση με Herzog και Netanyahu

Κατά την παραμονή του στο Ισραήλ, ο Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Isaac Herzog, καθώς και από τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό, Benjamin Netanyahu.
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στο Ισραήλ είναι η πρώτη επίσκεψη Ευρωπαίου Υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στη χώρα, στις 29 Δεκεμβρίου 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης