Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) για αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή: Ανέξοδη επαναστατική γυμναστική

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) για αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή: Ανέξοδη επαναστατική γυμναστική
Ο κ. Μάντζος σχολίασε πως η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει το δικαίωμα στο ΠΑΣΟΚ να ψηφίζει ως αξιωματική αντιπολίτευση
Σχετικά Άρθρα
«Ανέξοδη επαναστατική γυμναστική» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Aλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποσυρθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή.
«Δεν θα αφήσουμε την κακοποίηση του όρου "προοδευτική διακυβέρνηση", δεν θα αφήσουμε να κακοποιηθεί και ο όρος "Ανένδοτος Αγώνας", μία ιστορική έννοια της πολιτικής μας διαδρομής» είπε ο κ. Μάντζος μιλώντας στον Σκάι. Υπογράμμισε, δε, πως τα πράγματα είναι καθαρά: «Η αντιπολίτευση φεύγει πάντα τελευταία από τη Βουλή, κλείνει τα φώτα αφού διασφαλίσει ότι θα μιλήσουν και θα ψηφίσουν ανεμπόδιστα οι βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή του την κίνηση δίνει στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής το δικαίωμα να είναι εκεί από την αρχή έως το τέλος των συνεδριάσεων και να ψηφίζει ως αξιωματική αντιπολίτευση».
Παράλληλα, ο κ. Μάντζος επεσήμανε για το θέμα των υποκλοπών ότι «δεν υπάρχει εκβιασμός, δεν υπάρχει εκβιαζόμενος και δεν υπάρχει περιθώριο εκβιασμού», ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οικοδόμησε πάνω σε αυτό που είπε η εκπρόσωπος του κόμματός του. «Αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήταν γλώσσα λανθάνουσα αυτή που χρησιμοποίησε η κ. Τσαπανίδου. Αν η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι κάποιος κρατάει μία άλλη παράταξη και έχει στοιχεία και μπορεί να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις αύριο το πρωί, αυτό συνιστά από μόνο του εκβιασμό», τόνισε ο Δημήτρης Μάντζος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης