Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης για Τσίπρα: «Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς

Ανδρουλάκης για Τσίπρα: «Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς
Στην αντεπίθεση ο Ν. Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε. κ.Τσίπρα σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις», έγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.
«Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς». Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, απαντώντας στις χθεσινές αναφορές από την Πάτρα του Α. Τσίπρα.
ανδρ.JPG

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Τσίπρας, στην ομιλία του στην Πάτρα ανέφερε πως «δεν μπορώ να φανταστώ το θύμα των υποκλοπών να συγκυβερνά με τον θύτη, αλλά κυρίως δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι δυνατόν το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο τη συνεργασία με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, του Βορίδη, του Πλεύρη, του Γεωργιάδη και εσχάτως του Καρατζαφέρη».
ts_2.JPG

Δουδωνής: Δεν  μπορεί να επικαλείται  τον Παπανδρέου ο άνθρωπος που συγκυβερνούσε 4 χρόνια με τον Καμμένο και την Ακροδεξιά

«Δεν μπορεί να επικαλείται τον Ανδρέα Παπανδρέου ο άνθρωπος, που συγκυβερνούσε τέσσερα χρόνια με τον Πάνο Καμμένο και την Ακροδεξιά», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Π. Δουδωνής, σχολιάζοντας τις χθεσινές αναφορές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα.
«Όταν άκουσα αυτά που είπε η Πόπη Τσαπανίδου, τα επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας και νωρίτερα είχε αναφέρει και ο Κώστας Βαξεβάνης, αρχικά εκνευρίστηκα και το θεώρησα μια απαράδεκτη κίνηση. Καθώς το ξανασκέφτομαι έχει αρχίσει να μου προκαλεί θυμηδία, γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ψεκασμού. Η διασπορά ευφάνταστων θεωριών συνωμοσίας δεν είναι επίπεδο πολιτικού διαλόγου» σημείωσε ο κ. Δουδωνής,  στον απόηχο των τελευταίων αναφορών εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Απευθυνόμενος στον επίσης προσκεκλημένο στην εκπομπή Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δ. Μαρκόπουλο, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ανέφερε ότι  «μας επικρίνετε ότι η αντιπολίτευση δεν είμαστε αρκετά αποτελεσματικά πατριώτες; Γιατί εδώ τείνουμε να νομίσουμε ότι η σύγκρουση στην Ελλάδα είναι μεταξύ Μητσοτάκη-Ερντογάν».
Τέλος, ο κ. Δουδωνής επέκρινε την Κυβέρνηση για δημοσιονομικό λαϊκισμό υπενθυμίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης όταν ήταν στην αντιπολίτευση τασσόταν κατά των επιδομάτων, ενώ τώρα υιοθετεί αυτή την πρακτική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης