Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επέκρινε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως είναι φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών
Για ψέματα και αθλιότητες «γραμμένες στα υπόγεια της Κουμουνδούρου» έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία συνεργάτες του σχετίζονται με την Greek Mafia.
Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου, για τη λεγόμενη πανεπιστημιακή αστυνομία, ανέφερε πως έχει ήδη απαντήσει στα δημοσιεύματα, επικρίνοντας τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως είναι φερέφωνα ενός εσμού ψεμάτων και συκοφαντιών τα οποία έχουν πάρει το δρόμο της ελληνικής Δικαιοσύνης.
«Δεν θα σταματήσω εδώ, βεβαίως θα πάω μέχρι το τέλος την αθλιότητα την οποία κάποιοι ξεκίνησαν και δεν πρόκειται να την αφήσω διότι η αλήθεια είναι πολύ ισχυρή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Κάθε ένας που θα επανέρχεται σε αυτό το θέμα θα πηγαίνει στην Δικαιοσύνη. Γιατί είναι ψέματα και αθλιότητες. Και είναι κρίμα πραγματικά να παρασύρεστε επειδή με το θέμα της ασφάλειας έχετε πάρει διαζύγιο όταν ήσασταν κυβέρνηση, να λέτε τέτοιες αθλιότητες γιατί σε δύο ή τρεις μήνες θα έχουμε εκλογές και κάποια αντιπολιτευτική και συκοφαντική σκόνη θέλετε να σηκώσετε μήπως πείσετε κανένα σοβαρό άνθρωπο να σας ψηφίσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης