Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Ο Τσίπρας να σταματήσει να γίνεται γραφικός – Εκείνος νομοθέτησε την πώληση των δανείων σε funds

Οικονόμου: Ο Τσίπρας να σταματήσει να γίνεται γραφικός – Εκείνος νομοθέτησε την πώληση των δανείων σε funds
«Είναι ο άνθρωπος, που με το ίδιο έλλειμμα ευθύνης θέλει να εμφανίζεται σήμερα σαν προστάτης των δανειοληπτών», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που νομοθέτησε την πώληση των δανείων σε funds, που μετέτρεψε τους πλειστηριασμούς σε ηλεκτρονικούς για να διευκολύνει τους δανειστές, που κατέστησε ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση πλειστηριασμού, που κατήργησε (1/2/19) την οριζόντια προστασία της πρώτης κατοικίας, που μόλις προχθές δήλωνε «δεν είναι και πολλοί 25.000 πλειστηριασμοί»» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Είναι ο άνθρωπος, που με το ίδιο έλλειμμα ευθύνης και ειλικρίνειας που τον χαρακτηρίζει εδώ και 15 χρόνια που παραμένει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να εμφανίζεται σήμερα σαν προστάτης των δανειοληπτών.
Όλοι καταλαβαίνουν» προσθέτει υπογραμμίζοντας ότι στην Ελλάδα τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός με την ψήφο του.
Ο κ. Οικονόμου καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας, αναζητώντας απεγνωσμένα αφήγημα διαχείρισης της απόρριψής του από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, γίνεται γραφικός -αφού περίπου λέει, ότι άλλα θα ψηφίζει ο κόσμος και άλλα θα είναι τα αποτελέσματα- και επικίνδυνος για τη θεσμική μας τάξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης