Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Αδιόρθωτος ο Τσίπρας - Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, ο κεντρικός στόχος

Οικονόμου: Αδιόρθωτος ο  Τσίπρας - Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, ο κεντρικός στόχος
"Aυτό που συνειδητοποιούμε από τη στάση του κ. Τσίπρα και τότε και τώρα είναι ότι παραμένει αδιόρθωτος", τόνισε ο Γ. Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα
«Όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε στις εκλογές. Συνεπείς σε αυτό που έχουμε πει: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος της νέας 4ετίας είναι οι καλύτεροι και μεγαλύτεροι μισθοί για όλους.
«Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάνω σε συνθήκες προγραμματισμού, ειλικρίνειας αλλά και ουσιαστικού σχεδιασμού για να καταθέσουμε με σεβασμό στον πολίτη την πρότασή μας για την επόμενη μέρα. Κεντρικός πυλώνας είναι αυτό που έχει πει ο Πρωθυπουργός και έχει πάρει πάνω του: Καλύτεροι και μεγαλύτεροι μισθοί για όλους. Να συγκλίνουμε με το μέσο όρο της Ε.Ε. Αυτός είναι ο στόχος», τόνσιε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Οικονόμου.
Κάνοντας μάλιστα αναφορά στην αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι «δουλεύουμε με μεθοδικότητα για την τρίτη αύξηση του κατώτατου μισθού μέσα σε 1,5 χρόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε και να είναι ουσιαστική, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών και τις απαιτήσεις».

Για Τσίπρα

Κάνοντας αναφορά στην επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Α.Τσίπρα στα Τρίκαλα και τη συνάντησή του με τους αγρότες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «σημασία δεν έχει που ανεβαίνει και τι κάνει για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Σημασία έχει τι λέει κανείς και αν αυτά που λέει συνοδεύονται από ειλικρίνεια, γίνονται πράξη, βοηθούν την κοινωνία και πάμε μπροστά. Και αυτό που συνειδητοποιούμε από τη στάση του κ. Τσίπρα και τότε και τώρα είναι ότι παραμένει αδιόρθωτος. Παραμένει αδιόρθωτος στα μεγάλα παχιά λόγια, στα ψέμματα, στην άγνοια της πραγματικότητας, στην αδυναμία να συντονιστεί με την αληθινή ζωή στην οποιαδήποτε εκφανσή της».
Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε πως «είπε ο κ. Τσίπρας χθες «θα σας βοηθήσουμε για τα λιπάσματα». Και η κυβέρνηση αυτή έχει δώσει περίπου 70 εκατ. ευρώ ενίσχυση για τα λιπάσματα. Μίλησε για αποζημιώσεις και ο ΕΛΓΑ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πάνω από 850 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης