Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Edi Rama και των ΥΠΕΞ Κροατίας και Πορτογαλίας με Δένδια - Συλλυπητήρια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Τηλεφωνική επικοινωνία Edi Rama και των ΥΠΕΞ Κροατίας και Πορτογαλίας με Δένδια - Συλλυπητήρια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Ν. Δένδιας
Σχετικά Άρθρα
συλλυπητήρια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασαν ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Edi Rama, αλλά και οι υπουργοί Εξωτερικών της Κροατίας και της Πορτογαλίας, στον υπουργό Εξωτερικών, Ν. Δένδια.
Ειδικότερα, στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνία, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Edi Rama, ο κ. Δένδιας τον ευχαρίστησε για την έκφραση αλληλεγγύης απέναντι σε αυτή την τραγωδία.
edi.JPG
Με ΥΠΕΞ Κροατίας

Σε τηλεφωνική συνομιλία, ο ΥΠΕΞ της Κροατίας, Gordan Grlić Radman εξέφρασε στον Ν. Δένδια τα συλλυπητήριά του στον λαό της Ελλάδας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την αλληλεγγύη και την έκφραση συμπαράστασης.
δ6.JPG

Τηλεφωνική επικοινωνία του ΥΠΕΞ Πορτογαλίας

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο ΥΠΕΞ της Πορτογαλίας, João Cravinho, εξέφρασε στον κ. Δένδια τα συλλυπητήριά του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την αλληλεγγύη και την έκφραση συμπαράστασης.
δ9.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης