Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεραπετρίτης: Συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων - Καραμανλής: Τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν

Γεραπετρίτης: Συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων - Καραμανλής: Τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν
Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Σχετικά Άρθρα
Συγγνώμη από τις οικογένειες των ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ζήτησε ο νέος υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τεράστια τραγωδία. Να ζητήσω συγγνώμη από τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους και να πω ότι αυτό το δύσκολο και στενάχωρο έργο θα φθάσει μέχρι τέλους. Θα διερευνηθούν όλα» υπογράμμισε ο κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του υπουργείου μετά την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή.
Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός Υποδομών επεσήμανε πως «η πατρίδα μας βιώνει μια εθνική τραγωδία και τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στο ό,τι χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές», ενώ καταλήγοντας εξέφρασε εκ νέου «τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και τις πιο θερμές ευχές στους τραυματίες που δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης