Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντροπή: Με «σκονάκι» εμφανίστηκε ο Καραμανλής για πιθανές δύσκολες ερωτήσεις δημοσιογράφων - Διέρρευσαν κατά λάθος το έγγραφο

Ντροπή: Με «σκονάκι» εμφανίστηκε ο Καραμανλής για πιθανές δύσκολες ερωτήσεις δημοσιογράφων - Διέρρευσαν κατά λάθος το έγγραφο
Σύμφωνα με συμβούλους του κ. Καραμανλή σε περίπτωση που γινόταν οποιαδήποτε ερώτηση εκείνος θα απαντούσε «Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα»

Σε μια γκάφα ολκής υπέπεσε το γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή ο οποίος σήμερα 2/3 παρέδωσε τη σκυτάλη του στο Υπουργείο Μεταφορών στον Γιώργο Γεραπετρίτη μετά την χθεσινή παραίτηση του για την πρωτοφανή τραγωδία στα Τέμπη.
Μέσα στον πανικό το γραφείο του πρώην υπουργού προκαλεί νέες αντιδράσεις για το σφάλμα μπροστά σε δημοσιογράφους και πάνω από όλα στην κοινή Γνώμη.
Ειδικότερα, απερχόμενος υπουργός πήγε προετοιμασμένος στην τελετή με... «σκονάκι» για το πώς ακριβώς πρέπει να απαντήσει σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι ήθελαν να κάνουν ερωτήσεις για το τραγικό δυστύχημα.
Όμως, αντί στη συνέχεια να το αποκρύψουν το διέρρευσαν και στους εκπροσώπους του τύπου. 
Στη δήλωση που διένειμαν από το γραφείο του προς τους δημοσιογράφους, οι συνεργάτες του απερχόμενου Υπουργού ξέχασαν να βγάλουν το «σκονάκι» που του είχαν κάνει σε περίπτωση που γίνονταν ερωτήσεις σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Σύμφωνα με συμβούλους του κ. Καραμανλή σε περίπτωση που γινόταν οποιαδήποτε ερώτηση εκείνος θα απαντούσε «Σας παρακαλώ πολύ, θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα άλλο σήμερα».
Επίσης, σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι επιμείνουν και ασκήσουν πίεση ο Κώστας Καραμανλής θα απαντούσε «Σας παρακάλεσα να μείνουμε σε αυτά. Δεν είναι ώρα για λόγια. Ας σεβαστούμε τη μνήμη τόσων ανθρώπων που χάθηκαν».

Αυτό είναι το έγγραφο... «σκονάκι»:
222222222222222_2.PNG

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης