Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης για τραγωδία στα Τέμπη: Ο Μητσοτάκης μιλά σαν «επισκέπτης» στη χώρα – Θρυμματίστηκε το επιτελικό κράτος

Κατρίνης για τραγωδία στα Τέμπη: Ο Μητσοτάκης μιλά σαν «επισκέπτης» στη χώρα  – Θρυμματίστηκε το επιτελικό κράτος
Η ευθύνη είναι όλη του πρωθυπουργού παρά την προσπάθεια του κυβερνητικού σχεδιασμού να δημιουργήσει μια ψευδή εικόνα, να περιορίσουν και να μεταθέσουν την ευθύνη σε ένα πρόσωπο, τονίζει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Στις προσωπικές ευθύνες του πρωθυπουργού για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.
«Το συγκλονιστικό και τραγικό αυτό συμβάν ήρθε για να θρυμματίσει τη ‘’λαμπερή’’ εικόνα του δήθεν επιτελικού κράτους.
Ο μεγάλος, ωστόσο, υπεύθυνος για την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και την αδιαφορία του επιτελικού κράτους είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης μιλά και ενεργεί σαν ‘’επισκέπτης’’.
Μιλά και ενεργεί σαν να έχει συναισθηματική και ψυχική απόσταση από τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες. Μιλά και ενεργεί σαν ‘’ξένος’’», σημειώνει ο κ. Κατρίνης.
«Ο πρωθυπουργός και συνολικά η κυβέρνηση του αδιαφόρησαν, παρότι οι σύλλογοι των εργαζομένων, αλλά και οι τεχνοκράτες που παραιτούνταν, έκρουαν επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου με τις επισημάνσεις τους, αφού έβλεπαν την τραγωδία να έρχεται νομοτελειακά.
Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται τέσσερα ολόκληρα χρόνια στην εξουσία και δεν έχει καμία δικαιολογία για το τραγικό συμβάν, όπως δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ως άλλοθι το παρελθόν», επισημαίνει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Δικιά του όλη η ευθύνη

«Η ευθύνη είναι όλη δική του, παρά την προσπάθεια του κυβερνητικού σχεδιασμού να δημιουργήσει μια ψευδή εικόνα, να περιορίσουν και να μεταθέσουν την ευθύνη σε ένα πρόσωπο.
Τι να πει κανείς για τις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι ‘’όλα θα γίνουν στην ώρα τους’’, τη στιγμή που ολοκληρώνεται η τετραετία της διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη;
Προφανώς η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι η ώρα αυτή έχει σταματήσει εδώ και τέσσερις ημέρες, για δεκάδες συνανθρώπους και τις οικογένειές τους», καταλήγει ο κ. Κατρίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης