Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το άδειασμα Ρουσόπουλου στον Κώστα Καραμανλή και το μεγάλο δίλημμα της ΝΔ για τη συμμετοχή του στις εκλογές

Το άδειασμα Ρουσόπουλου στον Κώστα Καραμανλή και το μεγάλο δίλημμα της ΝΔ για τη συμμετοχή του στις εκλογές
Στη ΝΔ υπάρχει συζήτηση για το πόσο κακό έχει κάνει η περίπτωση Καραμανλή στη ΝΔ από τη στιγμή, μάλιστα, που έχει αποδειχτεί ότι οι συνδικαλιστές είχαν προειδοποιήσει τον πρώην υπουργό για τα θέματα ασφάλειας στον ΟΣΕ
Σχετικά Άρθρα
Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Θοδωρή Ρουσόπουλου ότι ο ίδιος έμεινε εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας το 2009 υπονοώντας ότι θα έπρεπε από μόνος του ο Κώστας Καραμανλής, πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών να μην κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές.
Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο λένε ότι ήταν «καρφί» του βουλευτή της ΝΔ προς τον πρώην υπουργό καθώς, όπως είναι εμφανές, ότι ο κ. Καραμανλής έχει στιγματίσει την παράταξη με την πολιτική ευθύνη που είχε για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Στη ΝΔ υπάρχει συζήτηση για το πόσο κακό έχει κάνει η περίπτωση Καραμανλή στη ΝΔ από τη στιγμή, μάλιστα, που έχει αποδειχτεί ότι οι συνδικαλιστές είχαν προειδοποιήσει τον πρώην υπουργό για τα θέματα ασφάλειας στον ΟΣΕ.
Πάντως, το θέμα με τον τρόπο του το άφησε ανοικτό και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Θεωρείται ότι το θέμα θα συζητηθεί και άλλο.
Μέχρι την ανακοίνωση των εκλογών και των ψηφοδελτίων θα υπάρξει συζήτηση για πολλά.

Χωρίς Καραμανλή στις εκλογές

Πάντως, εκεί που φοβάται η ηγεσία της ΝΔ είναι ότι για πρώτη φορά το κόμμα μπορεί να κατέβει χωρίς κανέναν Καραμανλή στις εκλογές.
Μετά την απόσυρση του πρώην πρωθυπουργού, εάν υπάρξει και απόσυρση του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, τότε ίσως έχουμε σοβαρή αποσυσπείρωση στην Βόρεια Ελλάδα.
Οπότε, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τη Νέα Δημοκρατία η περίπτωση του πρώην υπουργού.
Τώρα γιατί ο κ. Ρουσόπουλος, γνωστός καραμανλικός από παλιά άδειασε έτσι τον Κώστα Καραμανλή και δεν τον άδειασε ένα πρόσωπο από το Μαξίμου αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο.
Πάντως, κύκλοι του πρώην Πρωθυπουργού ερωτώμενοι για την δήλωση Ρουσόπουλου για τον ξάδερφό του, εννοούν ότι δεν ήταν σε γνώση του η δήλωση αυτή και ότι αφορά προσωπική του άποψη.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης